2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من اره

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

مبارکه.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
مثبت عزیزم چند روز عقب انداختی ؟؟؟ و اینکه علائمت چی بود

۶روز عقب انداختم

نفسم دوتایی شد وتخمدان راستم دردمیکنه هرزگاهی بیشترازاینجامتوجه شدم بعدشم لکه بینی قهوه ای دیروز داشتم

۶روز عقب انداختمنفسم دوتایی شد وتخمدان راستم دردمیکنه هرزگاهی بیشترازاینجامتوجه شدم بعدشم لکه بینی ق ...

حالت تهوع و درد زیر شکم و ببخشید اسهال و سردرد و سوزش معده نداشتی ؟

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

حالت تهوع اصلاندارمدردزیرشکم هرزگاهی بیشترنفخ دارم

منم خیلی ورم معده دارم بعد سوزش شدید معده هم دارم 🥺 نمی‌دونم از چیه

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷