2777
2789
عنوان

میشه دعا کنید مادر شوهر من زودتر خوب بشه بره خونش

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 65 پست
همسن جاریت هر روز بیاد کمکت زحمت کشیده اومده ظرف شسته

بنده خدا نمیتونه بچه کوچک داره و یکمم دوره

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درکت می کنمولی خودت باید روش رو تغییر بدیاگه رفت خونه شونو دیگران اومدن برای رسیدگی به مادرشون ...

مامانم میگه خونه زندگیت ولی نکن 

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

عزیزم من نمیگم نره خونه ی دخترش! میگن تا بوده همین بودهمادرا زیر بار منت دامادشون نمیرندیدم ک میگم

لابد زیر بار منت عروس میرن هان؟؟

یا نکنه عروس هرکاری کنه منت نیست وظیفه هست؟؟

بمیرم واسه مامانم مامانم دستش شکست پرت شد روی کلی از چوب اگه بگی صداش در میومد اروم اشک میریخت مادر ...

خودتو بزن به مریضی به خواهرشوهرات زنگ بزن بگو بیاین پیش مادرتون من حالم بده میخوام برم اورژانس بعدش برو خونه مادرت یکی دوساعت بشین و برگرد...برگشتنی بگو سرم زدن قندم افتاده بود

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....
طفلک از بس کمکش نکردن ظرف شستن جاری به چشمش اومده

😔راست میگی واقعا دیشب نصف شب بلند شدم دیدم است حمومیم پدر شوهرم گذاشته زیر پای مادر شوهرم که دستشویی کنه....

ول نکن 

اما رو هم نده 

از جات پا نشو 

بگو بخند خدمات تعطیل 

بخدا خیلی صبوری  دقیقا مثل خودم که آخرشم گفتن میخواستی نکنی 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

شانس من واسه ما برعکسه مامانم فقط خونه من راحته

عه ببخشید مامانت نمیره خونه پسرش ک دخترمردم جمعش کنه و میاد خونه شما ک دخترش جمعش کنه ؛ خیلی زشت شد واقعا از شانس شما😐

ول نکن اما رو هم نده از جات پا نشو بگو بخند خدمات تعطیل بخدا خیلی صبوری دقیقا مثل خودم که آخرشم گفت ...

میدونم اخرش همین میگن برام دعا کن شده یک خونه توی بیابون روستا هرجا بسازم برم داخلش

خو حالا مگه کجا می‌خوای بری

وقتی کلاس میری در خونه رو قفل کن

همیشه هم توصیه ی مامانا خیلی دقیق نیست

مامان منم مدام می گفت به مادرشوهرت برس فلان کن

طوری شده بود که قشنگ سوارم شده بودن

وقتی هم پیاده شون کردم ناراحت شدن

خو حالا مگه کجا می‌خوای بریوقتی کلاس میری در خونه رو قفل کنهمیشه هم توصیه ی مامانا خیلی دقیق نیستمام ...

قفل کنم اینارو چیکار کنم همشون توی خونه هستن