2777
2789
عنوان

میشه دعا کنید مادر شوهر من زودتر خوب بشه بره خونش

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 65 پست

آخ آخ ی لحظه حس کردم خودم تاپیک زدم با این تفاوت ک من مادرشوهرم بجز شوهرم مسر دیگ ای نداره و ی خواهر شوهر دارم الان ده روزه مادرشوهرم خونه ی منه یبار زنگ نزده بگه چیکار میکنی با زحمتاش یا اصلا بیاد بشینه کمکش ب درک

پدرشوهر و خود شوهرم خیلی هوامو دادن ولی مادرشوهر هی غر غر میکنه

پریودم دلم کمرم درد میکنه

چندروزه نتونستم برم خونوادمو ببینم

وضعیت روحیم داغونه دعا کنید زود خوب بشن

واااا مگه عروس گناه کرده ؟ خب بره خونه ی خودش دخترش هم بره کمک چه عجیبید والا به عروسامون فقط احترام ...

عزیزم من نمیگم نره خونه ی دخترش! 

میگن تا بوده همین بوده

مادرا زیر بار منت دامادشون نمیرن

دیدم ک میگم

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین باره میشنوم. درسته که مادرها حسب وظیفه میرن خونه پسر اما خونه داماد رو ترجیح میدن. کدوم مادرشو ...

واس دورهمی بله 

ولی اینجا بحث چند روز موندنه

مطمعن باش ترجیحشون خونه ی پسره 

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
خب اون بگه شما باید بیشتر درست میکردی ولی خب چرا نمیره خونه ی دخترش؟؟

چی بگم متاسفانه تو یک ساختمانیم من پایینم اونا بالا چون نمیتونه از پله بره بالا این جاست کاش غذای معمولی میخوردن باید مفصل سفره باشه....

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

دیگه این بنده خدا اصرار کرده طرف گفته نه، اتفاقا مامان اونه، به جای اینکه بگه میام تو غذا درست کردن ...

واقعا ندارم رنگم شده زرد زرد..... ساعت یک ودو شب میخوابم شیش صبح بیدارم ظهرم می‌خوام یک ساعتی بخوابم اونم با سرو صدا همشون میان خواهر شوهرا و بچه هاشون نمیشه خونه رو نیم ساعت ول کنی تنها کسی که درک میکنه جاریمه بنده خدا دیشب امده کلی ظرف شسته

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

مگه مادر شوهرت چشه

تصادف کرده

تصادف کرده

خوب با کمک هم ببریدش بالا

والا عروس خیلی خوبی هستی

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

اولین باره میشنوم. درسته که مادرها حسب وظیفه میرن خونه پسر اما خونه داماد رو ترجیح میدن. کدوم مادرشو ...

مادر شوهر من  خونه مارو ترجیح میده .. برای رضای خدا ولی کاش خدا بهم صبر تحمل و طاقت بده که بگذره باورت نمیشه پریودم هستم مداوم باید چایی میوه  رنگم شده زرد زرد دیروز رفتم پلاسکویی یک سری چی بخرم نداشتم مرده دلش سوخت نزدیک بود از پشت بیافتم

خوب با کمک هم ببریدش بالاوالا عروس خیلی خوبی هستی

دو قدم به سختی راه می‌ره یک هفته تو بیمارستان هرکاری کردیم بلند نشد راه بره گفت پام درد میکنه پاش کوفته شده و کبودم هست ولی شکستگی اصلا نداره راه نمیره میگه پاهام جون نداره هرچی میگیم طبیعیه بازم....

دو قدم به سختی راه می‌ره یک هفته تو بیمارستان هرکاری کردیم بلند نشد راه بره گفت پام درد میکنه پاش کو ...

ببخشید ولی داره خودش رو لوس میکنه

الان میگه برم خونه خودم بچه نوه و‌...میان آوار میشن رو سرم 

و نمیتونم جون بگیرم 

یه هفته بیشتر تحمل نکن خودت رو بزن مریضی تا بره 

بخدا که اگه قدر بدونن 

الان تازه طلب کار هم هست اگه آخرشم نگفت مگه چکار کردی 

آنقدر به مادرشوهرم خدمت کردم آخر سر گفت میخواستی نکنی 

از من میشنوی نکن نکن نکن 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

کجاش شکسته؟شوهرت حالیش هست اینقدر ماه و گلی؟

دستش شکسته پلاتینه اره بنده خدااا اونم راهی نداره شب تا شب معذرت خواهی میکنه میگه حلال کن ولی واقعا توان جسمی ندارم حس میکنم یک جسم متحرکم به زور خودم رو تکون میدم نیاز به استراحت بیشتری دارم .... ولی کو 

ببخشید ولی داره خودش رو لوس میکنهالان میگه برم خونه خودم بچه نوه و‌...میان آوار میشن رو سرم و نمیتون ...

می‌دونم.... همین الان کوچک ترین کم وکسر میگه باید مداوم مهمون داری کنم خواهر شوهرام میخوابن تا ظهر ظهر میان  الان انقدر دلم خواب میخواد..... ولی باید بلند شم ناهار درست کنم خونه تمیز کنم سرویس بشورم راه‌پله جارو کنم 

دستش شکسته پلاتینه اره بنده خدااا اونم راهی نداره شب تا شب معذرت خواهی میکنه میگه حلال کن ولی واقعا ...

دستش شکسته پاش نشکسته که از پله نتونه بره بالا

به شوهرت بگو من حلال می کنم ولی تو هم راهی پیدا کن مامانت بره بالا

به همه ی بچه ها هم بگو نوبتی بیان خونه ی مامانت بهش رسیدگی کنن