2777
2789

در حال حاضر نسبت به وضعیت پوشش فرزندتون چقدر حساسین؟ بیشتر از این حیث که عادت کنن وقتی انشاالله یهویی به سن تکلیف رسیدن سختشون نباشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر ندارم، ولی تو دلیم دختره

خواهر و زنداداشم بچه ها تا قبل نه یالگی پیش همسرم بدون روسری بودن الان که تکلیف شدن تا همسرم میاد روسری میگیرن و استیتثن بلند میپوشن

بیرونم خود بچه ها دوست دارن، چادر میپوشن

اجبارری براشون نبوده

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

4ساله خودش دوست نداره بدنش پیدا باشه حتی استین کوتاه یا شلوارک کوتاه نمیپوشه منم کاری نداشتم انگار پوشش رو ذاتی دوست داره فقط تا الان کاری نکردم برای پوشش موهاش که اونم مادر بزرگه هاش براش چادر و روسری درست میکنن و مواظبن

اولا ک به نظر من در حال حاضر امکان نداره ک بتونن دخترا رو با حجاب کنن نهایت از ۱۰۰ درصد شاید ۳ درصد بشه

با این وضعیت جامعه

من دیدم حتی تو خانواده خیلی سختگیر و مذهبی هم الان دخترای ۱۲ سال به بالا کاملا بی حجاب و مد روز هستن

تا بخواد برسه به ۴ ۵ سال دیگه ک همون ۳ درصد هم فکر نکنم بتونن

همه چیز داره با جامعه میره جلو

دست خانواده ها نیست

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین💜                       

دخترم تا روز فابل تکلیفش،ازاد بود براش از 7 سالگی گفته بودم ازروز تکلیف گرفتن جشن دیگه حجاب گرفت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
هرچقدر هم حساس باشیم وقتی طرف بزرگ بشه بره تو جامعه مدرسه دانشگاه با این وضع پوشش امروزی سختتتت

دیگه اون موقع انتخاب خودش خیلی سخت قبول کردنش ولی ما تلاشمون رو کردیم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یه خواهر ۸ ساله دارم و مذهبی ایم

از الان روسری میپوشه ۹۰ درصد جاها ولی خب پارک و مهمونی و اینا میریم معمولا در میاره

چادر هم براش گرفتیم به اصرار خودش و حرم و مجسد و مراسم های مذهبی رو چادر میپوشه

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

اولا ک به نظر من در حال حاضر امکان نداره ک بتونن دخترا رو با حجاب کنن نهایت از ۱۰۰ درصد شاید ۳ درصد ...

طفلکی اسی گفت مذهبی ها بیان راهنماییش کنن فاز شما چیه خدا میدونه

چرا نگرانش میکنی؟

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

طفلکی اسی گفت مذهبی ها بیان راهنماییش کنن فاز شما چیه خدا میدونهچرا نگرانش میکنی؟

عزیزم من چرا باید نگرانش کنم

یعنی الان خودش نمیبینه جامعه رو

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین💜