آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
نه نگران نباش هرچی استرس داشته باشی بدتره من سه روز بعد زایمانم دیگه راه میرفتم قشنگ بلاخره درد طبیعیه اون همه لایه رو میبرن ولی من بخوام باز زایمان کنم میرم سزارین چون 8ساعت تو زایشگاه بودم برای طبیعی دهانه رحمم فقط 5سانت بازشده بود وداشتم از درد میمردم، سزارین بعدش درد میکشی وچند روزه هم خوب میشه دردسرش هم کمتره
نه نگران نباش هرچی استرس داشته باشی بدتره من سه روز بعد زایمانم دیگه راه میرفتم قشنگ بلاخره درد طبیع ...
افتادگی لگن نمیگیری،یابعضیا از واژنشون بعد طبیعی هوا وصدا خارج میشه باید برن ورزشای مخصوص تا درست شه سزارین این دردسرا رو نداره بعضیا کمردرد میگیرن بعد سزارین که من نمیدونم راسته یانه چون قبل زایمانم هم کمردرد داشتم
من تو کل بارداری وزایمانم فقط یه جا ترسیدم تواناق عمل یجا یه پرستار مرد درشت هیکل شکمم وفشار میداد که بچه بیاد بیرون من میترسیدم الان بابچه روده هامم بریزه بیرون حس میکردم تمام وزنشو انداخت روم 😂😂 داشتم سکته میکردم😅