2777
2789
عنوان

چرا انقد مردا بد شدن

475 بازدید | 36 پست

یکی از فامیلامون شوهرش سالها پیش فوت کرده الان با پسر عمه اش در ارتباطه.  پسر عمه اش زن داره بچه داره من وقتی فهمیدم اینا یواشکی با هم ارتباط دارن واقعا تعجب کردم حالم گرفت یه زمانی باهم همسایه بودیم واقعا باورم نمیشه زن به اون خوبی شوهرش داره بهش خیانت میکنه اونم با کسی از فامیل خودشون.  

یکی دیگه از اشناهامونم زن داره دو تا بچه داره چند سال پیش یه زنی رو صیغه کرد بعد که ابرو ریزی شد طلاق داد زنه رو.  امروز فهمیدم دوست صمیمی زنشو عقد کرده عقد دائم.  یعنی این میشه سومین زنش.  زن اولش بنده خدا افسردگی گرفته دنبال طلاقه.  

صاحبکار شوهر خواهرم هم میشناسم اونم یه ادم لاشی.  شوهر خواهرم تعریف میکنه که روزی با یه زنه.  هرچی زن  میبینه مخشو میزنه دوست میشه باهاش میره خونه خالی. سه تاهم بچه داره.  زنشم میشناسم انقد زن خوب و مذهبی ای هست. 

دو سه تا مرد متاهل دیگه هم اطرافم میشناسم یا در حال خیانتن یا معتاد به فیلم پو...رن و خودارضایی ولی حالم نیس دیگه تعریف کنم.  تف تو این دوره زمونه که همه بی حیا شدن. تق به این زندگی نکبت

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط مريضى انتقال ندن به زن هاى بى گناهشون

انتقال میدن شک نکن

شوهرم تعریف کرده برام یکی از همکاراش هست خیلی زن بازه.  چند وقت پیش ها زگیل تناسلی گرفته زنش هم مبتلا شده

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
عزیزم تو تو جم تی وی زندگی میکنی رسما😐😐😐😐😧😧😧

بخدا باورت نمیشه این چیزا خیلی زیاد شده این دوره زمونه.  دور و بر شما هم زیاده خبر نداری. 

دلیلش فقط یه چیزه ‌. به این حس شیطانی و مسموم کننده و زهر آلود نباید بگیم عشق . این یه حس ممنوعه س . زن و شوهر چرا به هم محرم میشن ؟ محرم بر وزن مَفعَل اسم زمان و مکانه . یعنی این احساس همچنان حرامه ولی استثنائا اینجا و این زمان میشه مکان و زمان انجام این کار حرام ‌‌. انگار بگی مورفین حرامه . ولی وقتی یه نفر درد داره تو بیمارستان میتونه از این ماده حرام استفاده کنه ولی همچنان حرامه و هیچوقت حلال نمیشه . عشق همون میوه ممنوعه س که آدمو از بهترین روحیات دور میکنه . از روحیات کودکانه . 

نه به این شدت که همه بد باشن! بله گند و کثافط همه جا هست بنظرم تو این دور و زمونه ادم فقط باید کلاه ...

نه اطراف منم همه بد نیستن اکثرا خوبن مردا.  ولی منظورم اینه نسبت به گذشته خیلی اینجور چیزا بیشتر شده.

بخدا باورت نمیشه این چیزا خیلی زیاد شده این دوره زمونه. دور و بر شما هم زیاده خبر نداری.

شاید،  آخه من زیاد با فامیل رفت آمد ندارم دوست خانوادگی هم نداریم 

خودمو و همسرم و پدرمادرامونیم

دلیلش فقط یه چیزه ‌. به این حس شیطانی و مسموم کننده و زهر آلود نباید بگیم عشق . این یه حس ممنوعه س . ...

شایدم همینطوره نمیدونم... 

نه اطراف منم همه بد نیستن اکثرا خوبن مردا. ولی منظورم اینه نسبت به گذشته خیلی اینجور چیزا بیشتر شده ...

همه جا خوب و بد هست دیگه

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
نه اطراف منم همه بد نیستن اکثرا خوبن مردا. ولی منظورم اینه نسبت به گذشته خیلی اینجور چیزا بیشتر شده ...

راستش من خانما رو دیدم بدتر شدن 😐😐😐

ببخشید ولی زنای الان حیای زنای قدیم رو ندارن نه از لحاظ پوشش نه از لحاظ حرف زدن 

مثلا یه زن راحت شوخیای مثبت هجده میکنه با مردای فامیل مثلا پسرخاله ش 

قبلنم بوده زیر میزی الان شده رو میزی ‌با شدت بیشتر / از پایه خرابه فقط کلاه رو باید سفت چسبید و گرمی خانواده رو تلاش کرد به سردی نره چون بیرون اوضاع جالب نیست

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘