2777
2789
خب بالاخره از یه جایی شروع کرده آنقدر بزرگ خالی بسته تا وارد حریمش شدی بلاکت کرده از دست این پسرا � ...

🤣😐ولشکن پسره چصو 

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

بابا این خیلی بهش برخورد وقتی بهش گفتم عکستو دیدم با پسرخاله ات گرفتی از اون متکای قدیمی پشتش بود و ...

بنظرم کات کن ،رو راست بودن ازهرلحاظ مهمه،معلوم نیست دیگ چیا رو دروغ گفته ک هنوز دستش رو نشده

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم کات کن ،رو راست بودن ازهرلحاظ مهمه،معلوم نیست دیگ چیا رو دروغ گفته ک هنوز دستش رو نشده

کات کردم خیلی وقته 

یبار بهم گفت که مشهد زندگی میکنم تنهایی

فرداش گفتم چخبر چ میکنی برگشت گفت ابجیم میبرم مدرسه

گفتم وات د ؟🤣ویس داد گفت اوخ لو رفت اومدم پیش خانوادم و اینا

گفتم گونخور بچه اونم چیزی نگف

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

کات کردم خیلی وقته یبار بهم گفت که مشهد زندگی میکنم تنهاییفرداش گفتم چخبر چ میکنی برگشت گفت ابجیم می ...

کارخوبی کردی اینده و اعصاب و شعورو شخصیتت رو نجات دادی دمت گرم

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢

دیوونه خونس 😂این خوبه یکی خودشو دختر جا زده بود دوسال پسرو گذاشته بود سرکار آخرشم بهش گفته بود داش بابت تمام زحماتی تشکر میکنم حلالم کن موفق باشی 😂

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
کارخوبی کردی اینده و اعصاب و شعورو شخصیتت رو نجات دادی دمت گرم

🤣💔البته ک گند زدم ولی خب قربانت

دیوونه خونس 😂این خوبه یکی خودشو دختر جا زده بود دوسال پسرو گذاشته بود سرکار آخرشم بهش گفته بود داش ...

واییی🤣💔

واییی🤣💔

شوهرش شده بود فکرشو بکن کلی شارژ و قبض و .. اینا رو پرداخت کرده طرف اگر ماهی ۳تا پیدا کنه نونش تو روغنه 😂

شوهرش شده بود فکرشو بکن کلی شارژ و قبض و .. اینا رو پرداخت کرده طرف اگر ماهی ۳تا پیدا کنه نونش تو رو ...

خداایاا مگه میشه اینقدر ساده؟ طرف ویسی ویدیو کالی چیزی نمیخواست؟🤣😐

خداایاا مگه میشه اینقدر ساده؟ طرف ویسی ویدیو کالی چیزی نمیخواست؟🤣😐

طرف دوست دختر داشت با همکاری هم پروژه روپیش می‌بردن ۵۰ ۵۰بگو خدا بده برکت 🤣 از این دروغ های دخترا خانوادم پیشمن و نمیتونم و ... عکس و اینجور چیزا هم تو اینترنت پره واقعا احمق بود پسره فقط اخرش که میگه حلالم کن دمت گرم ؟🤣

طرف دوست دختر داشت با همکاری هم پروژه روپیش می‌بردن ۵۰ ۵۰بگو خدا بده برکت 🤣 از این دروغ های دخترا خ ...

🤣🤣آخه دو سال لعنتیییی