2777
2789

من حقیقت برام مهم نیست ؛ یعنی آمادگی شو دارم

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که بمیرم فقط می‌خوام اونجا که ازم سوال میپرسن منم بپرسم بگم مگه نمیدیدی بچه بودم اینقد بدبختی نصیبم کردی من بچه گی نکردم تو می‌دونستی اون آدم موندن نیس منو وابستش کردی یه کاری میکردی اون روز نبینمش چرا گذاشتی ببینم فقط همینه سوالم هیچ ترسی هم ندارم که چرا به بدنت آسیب زدی فلان کردی همچین رفتاری داشتی چون اون دردی که خدا به من تو ۱۲ سالگی داد هیچکدوم از اعضای خانوادم اونو تو ۱۲ سالگی تجربه نکردن

بله میترسم

چون گناه زیاد کردم.

اعتقاد داشته باشیم یا نداشته باشیم پیش میاد

ابد در پیش داریم 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

اها جالبه منم هرچی سنم میره بالا مهم نیس

چون این دنیا به اندازه کافی کثیفه؛ زجر کشیدم؛ دیگه برام مهم نیست ؛ الان بیشتر دارم سمت خدا اهل بیت میرم؛ تصمیم گرفتم دیگه گناه نکنم این دنیا رو نتونستم به دست بیارم حداقل آخر عاقبت م تمیز بشع

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
نمی ترسم /اگه وجود داشته باشه خوشحال میشم بابام ببینم /اگه هم وجود نداشته باشه دیگه بعد مرگ چیزی حال ...

روحشون شاد

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟

نه از مرگ هراسی ندارم چون دینی گردن کسی ندارم همین جا رو قبول دارم فقط از قبر بدم میاد خخ می‌خوام بعد از اینکه اعضا بدنمو برای علم پزشکی استفاده شد الیافی رو پودر کنند بزارن تو کوزه بمونه 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘