2777
2789
نه از مرگ هراسی ندارم چون دینی گردن کسی ندارم همین جا رو قبول دارم فقط از قبر بدم میاد خخ می‌خوام بع ...

یا تو دریا یا جنگل رها بشه چه قدر قشنگ تره تا قبر منم موافقم

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟

از مرگ نمیترسم 

اونور عزیزایی دارم که بخاطرشون حاضرم همین الان نفسم بره و بمیرم کاملا هم آمادگیشو دارم حتی نوع مرگمم مهم نیست تهش جون میدم دیگه ولی ارزش دیدن و بودن کنار عزیزامو داره 

اگه خودکشی گناه نبود تا الان رفته بودم،  راضی ام به تقدیری که خدا برام خواسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ععه چه جالب بریزن تو دریا البته بعد از اینکه همه چی لازمه برداشتن منم موافقم آخه بهش فکر کردم پس مثل من فکر میکنی موافقم 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
از مرگ نمیترسم اونور عزیزایی دارم که بخاطرشون حاضرم همین الان نفسم بره و بمیرم کاملا هم آمادگیشو دار ...

اخرش شاید دیدن عزیزای از دست رفته اون دنیا قشنگیش باشه امیدوارم زیبا زندگی کنی و دیگه به خودکشی فکر نکنی

ععه چه جالب بریزن تو دریا البته بعد از اینکه همه چی لازمه برداشتن منم موافقم آخه بهش فکر کردم پس مثل ...

کاش مرگ مثل بغل کردن ما از صندلی عقب ماشین باشه وقتی خودمون به خواب میزدیم بزرگترا بغلمون کنن...

وااای نه من ترسم اینه بندازنم تو دریا😐

دوست دارم به هر نحوی میمیرم تهش خاک بشم حتی وصیت کردم دورم سیمان هم نگیرن مثل قبرای امروزی 

یجوری که کاملا بری تو دل خاک 

رها و سرگردان حس بدی بهم میده

وااای نه من ترسم اینه بندازنم تو دریا😐دوست دارم به هر نحوی میمیرم تهش خاک بشم حتی وصیت کردم دورم سی ...

دیگ سلیقه ای هست فعلا همه یه شکل میریم😂

کاش مرگ مثل بغل کردن ما از صندلی عقب ماشین باشه وقتی خودمون به خواب میزدیم بزرگترا بغلمون کنن...

ما حتی حق انتخاب درباره جسم خودمونیم نداریم این آزار دهندس

مگه تو زندگی هر کسی بودن که حالا برای مرگش و نوع دفنش تصمیم میگیرن بدم میاد از قبرستون چیه آخه حالا من گفتم اگر آدمه دیگه پیر و جوون هر لحظه ممکنه بره اما حداقل روی قبرم یه جک بنویسید تا مردمی که رد میشن بخندند از این تابلو ها بزارن کلا نگاهم فرق می‌کنه نسبت به مرگ 

مگه تو زندگی هر کسی بودن که حالا برای مرگش و نوع دفنش تصمیم میگیرن بدم میاد از قبرستون چیه آخه حالا ...

قبرستان منبع ارامشه اتفاقا مرگ زیباست به مرده ها باید حسودی کرد