2777
2789
عنوان

از لیسانس کامپیوتر میشه حقوق خوند

90 بازدید | 22 پست

لیسانس کامپیوتر دانشگاه دولتی بعد فوق حقوق ازاد و شرکت در ازمون وکالت

کاربری دست دو نفره به خداا دوتا دانشجو بدبخت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقوق و ورودیش ب شدتتتت برا آزمون وکالت چه قوه قضاییه چه کانون وکلا سخته درساشم سنگینه بخدا هیچیییییی تو حقوق نیست چرا آنقدر همه سر و درست میشکنن برا این رشته پدر منم ۹سال از عمرشو گذاشت حقوق خوند وکیل شد دفتر زد اما انقدرررر تعداد زیاد شده اصلا فایده ندارد بعد جدا از اون وقتایی ک میاد خونه غم تو چهرش داد میزنه آنقدر ک با گرفتاری مردم همراهه این شغل بقران زندگی ما هنوز خونه مستجریم و وسایل قسطیه همون کامپیوتر پر قددددرت ادامه بده 

بابا چرا همه میگن فعک نکنم خب یکی بگه نه یا ارع خخخ

شک دارم ولی بیشتر مطمعنم نمیش ازمون وکالت باید یا لیسانس حقوق یا فقه و حقوق باشه نهایتا همین انسانی هاست رشته ریاضی ک ن 

Oh baby
بابا چرا همه میگن فعک نکنم خب یکی بگه نه یا ارع خخخ

منم دقیق نمیدونم ولی یه روز یکی به من گفت باید تطابق بدی و اینجور حرفها در کل میشه ولی دردسرم داره

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
شک دارم ولی بیشتر مطمعنم نمیش ازمون وکالت باید یا لیسانس حقوق یا فقه و حقوق باشه نهایتا همین انسانی ...

بابا میگن رشته شناوریه میشه رفت 

نمیدونم

منم دقیق نمیدونم ولی یه روز یکی به من گفت باید تطابق بدی و اینجور حرفها در کل میشه ولی دردسرم داره

ارعع میگن یه چندتا واحد بیشتر میخونی 

میدونم داستانشو اینجا یکم گفتن فکر نکنم و نه اینا یکم. شک کردم

حقوق و ورودیش ب شدتتتت برا آزمون وکالت چه قوه قضاییه چه کانون وکلا سخته درساشم سنگینه بخدا هیچیییییی ...

نمیدونم اخه فوقش به چه درردی میخوره بابام میگن برای شانس استخدام  برو حسابداری بخون فوقشو من میگم نه حقوق 

دانشگاه لیسانسم دانشگاه خیلی خوبیه

ولی من فکر کنم دارم درست میگم باز تحقیق کن

تحقیق کردم میگن لیسانس باید حقوق باشه 

خب گرفتن لیسانس حقوق خیلی سخته؟ و بعد با لیسانس شرکت در آزمون