2777
2789
عنوان

کی سریال پس از باران رو دیده ❓️❓️

168 بازدید | 14 پست

میدونستین در اصل فرخ عاشق شهربانو بوده؟ ارباب وقتی با شهربانو ازدواج کرد. فرق شهربانو میبینه عاشقش میشه و‌به هر دری میزنه بهش برسه ولی نمیتونه چون زن ارباب بوده. برا همین ارباب کشت تا به شهربانو برسه . ولی شهربانو فرار کرد. و‌فرخ هم کینه بدل گرفت و همه نسل ارباب میخواست از بین ببره . حتی خواهرش چون اون شهربانو انتخاب کرده بود. فرخ به عشق شهربانو‌ کل عمرش مجرد ماند. ولی اون زمان پخش همچین داستانی تو تلویزیون ممکن نبود و‌میشد یه سریال ترکی مثل عشق ممنوع. برا همین اینجوری سرهمش کردن و قشنگ شد. بازم اگه واقعیت داستان میساختن شاید مردم به عشق فرخ احترام میزاشتن مثل عشق قباد به شهرزاد . ولی اون سال ها این جور داستان هارو نمیزاشتن از تلویزیون که کل ایران میدید پخش بشه

تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی شما رو مطلع کردازین موضوع ؟

از رو داستان واقعی ساخته شده و اصلش همین بوده اون زمان اون اشخاصی که اونجا زندگی میکردن میشناختشون

من فقط برام سواله که چرا هر وقت شهربانو میومد تو سکانس سیاه سفید میشد و مرضیه و برادرش خیلی تو مخ ب ...

اره منم دوس نداشتم برگرده زمان حال همش دوس داشتم اون زمان بمونه. ولی شاهکاری بود تو زمان خودش خیابونا خلوت میشد کلا

خیلی اهمیت ندارهدورانی بود و گذشت

خب من برا اهمیتش نگفتم اون کسایی که مثل من این سریالو خیلی دوس داشتن گفتم شاید اونام مثل من جالب باشه براشون

دیدمش ، فیلم قشنگی بود

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

خب من برا اهمیتش نگفتم اون کسایی که مثل من این سریالو خیلی دوس داشتن گفتم شاید اونام مثل من جالب باش ...

منم میدیم ولی اصلا جزئیاتش یادم نیست و میگم مهم نیست

حالا شما گفتی ممنون🌹

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

خب که چی😁😁

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨