میدونستین در اصل فرخ عاشق شهربانو بوده؟ ارباب وقتی با شهربانو ازدواج کرد. فرق شهربانو میبینه عاشقش میشه وبه هر دری میزنه بهش برسه ولی نمیتونه چون زن ارباب بوده. برا همین ارباب کشت تا به شهربانو برسه . ولی شهربانو فرار کرد. وفرخ هم کینه بدل گرفت و همه نسل ارباب میخواست از بین ببره . حتی خواهرش چون اون شهربانو انتخاب کرده بود. فرخ به عشق شهربانو کل عمرش مجرد ماند. ولی اون زمان پخش همچین داستانی تو تلویزیون ممکن نبود ومیشد یه سریال ترکی مثل عشق ممنوع. برا همین اینجوری سرهمش کردن و قشنگ شد. بازم اگه واقعیت داستان میساختن شاید مردم به عشق فرخ احترام میزاشتن مثل عشق قباد به شهرزاد . ولی اون سال ها این جور داستان هارو نمیزاشتن از تلویزیون که کل ایران میدید پخش بشه
تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️
من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊 🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌