2777
2789
عنوان

تاپیک تناسخ خوندم میترسم 😑چقد وحشتناکههه

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 33 پست
از همین برزخ هم میترسم😭

منم میترسم ولی خب ما که گناه خاصی انجام ندادیم پس نگران نباش ترس رو باید افرادی داشته باشند که گناه های زیادی کردند  

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

قبل از به دنیا اومدنمون زنذگی دنیا رو مثل یه فیلم نشونمون میدن میگن این زندگیته میخوای بری یا نه، به ...

اهاان نشنیده بودم اینو چ جالب

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذار ی چیزی برات تعریف کنم بعد با عقل خودت بسنج تو هند هزاران هزار فرقه دینی وجود داردو البته یکی از ...

چرا هر چیز زنده ای روح داره دیگ

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

منم میترسم ولی خب ما که گناه خاصی انجام ندادیم پس نگران نباش ترس رو باید افرادی داشته باشند که گناه ...

درسته 

یچیزی میگم

تاچن ماه پیش نمیدونستم اصن تناسخ چیه

ولی بیاید ی چیز جالب تعریف کنم براتون

از اونجایی که میدونید پسرارو ختنه میکنن

ولی پدر بزرگ من ختنه شده دنیا اومد

قدیما من شنیده بودم ک پیامبرا ختنه شده بدنیا میان و بهشون میگن محمدی اینم بگم پدر بزرگم بشدت بشدت بشدت ادم معتقد مهربون و خوبی بود

بعد پدر بزرگ من که فوت کرد ۱ سال بعدش داداش کوچیکم ب دنیا اومد

قبل اینکه ما بفهمیم جنسیت بچه چیه پدربزرگم اومده بود خواب یکی از بستگان و گفته بود دوباره ب خانواده خودمون برمیگردم

و ی جفت کفش بچگونه پسر داده بود به اون شخص

گفته بود اینو بده به سهیلا(مامانم)

بعد داداشم بدنیا اومد

در کمال تعجب اونم محمدی بود(نیاز ب ختنه نداشت)

و وقتی یکی دو سالش بود ی نفر یع سیلی خیلیییی محکمی بهش میزنه 

(ما از طایفه قره قویون هستیم تو این طایفه ها یه مردایی هستن که بهشون مبگن درویش اینا بعضی وقتا دعاهاشون مستجاب میشه و درمان میکنن و یا یچیزایی توصیه میکنن ب ادم و خیلی ادمای معتقد و خداشناسی هستن و در ازای این کارا هیچی نمیگیرن از ادم)

یکی از این درویش ها یهویی برمیگرده ب بابام میگه این روح باباتو دادن به پسرت و یکی بدجوری روح باباتو زده و سیلی بدی خورده

حالا هم که داداشم ۱۶ سالشه کپی جوونی های پدربزرگمه از لحاظ فیس و قد اینا

همین دیگ

برا من خیلی جالب بود

وقتی فهمیدم تناسخ چیه جالب ترم شد

یچیزی میگمتاچن ماه پیش نمیدونستم اصن تناسخ چیهولی بیاید ی چیز جالب تعریف کنم براتوناز اونجایی که مید ...

هیچ ربطی به تناسخ نداشت

تنها ربطش ژن خانوادگی پدر بزرگتون بوده 

که موروثی شده رسیده به داداشتون

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بنظر من ربط داشتبلاخره اون خابا و حرف اون اقاهه مسخره نبوده🤷🏻‍♀️

اگه شما و پدر بزرگتون آدم مذهبی باشید 

اصلا نباید سمت تناسخ بیاید چه برسه اعتقاد 

تناسخ یعنی قیامت و بهشت و جهنمی وجود نداره 

و این یعنی انکار حقانیت خداوند

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
اصا کاری ندارم واقعیه یا نه .اینم یه فرضیه هس تایید هم نشده تکذیب هم نشده ،ولی خب اگر واقعی باشه خیل ...

تا ابد نیست که. تا جایی تناسخ وجود داره که روح به تکامل برسه و همه درسها رو یاد گرفته باشه 

این باور در هندوییسم و بوداییسم ینی بیش ازیک میلیارد انسان بهش باور دارن و مساوی با کفر نیست

چون در نهایت میگن اینقدر چرخه تولد دوباره شما تکرار میشه که درس هایی یاد بگیرید و در نهایت به اون خدا افریننده خودتون شبیه بشید ینی هر بار یک چیزی یاد بگیرید و به نور تبدیل بشید

اگر درسی نگیرید تو این چرخه میمونی بی تکرار

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟

امیدوارم تو دنیای بعدی به اونی که دوسش دارم برسم. 

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

اگه شما و پدر بزرگتون آدم مذهبی باشید اصلا نباید سمت تناسخ بیاید چه برسه اعتقاد تناسخ یعنی قیامت و ب ...

اتفاقا تناسخ باور دینی است از کفر نمیاد 

و وقتی در زندگی بعدیت خوشبخت باشی پاداش زندگی قبلیه و اگه دهنت سرویس بشه مجازات زندگی قبلی

من بهش کاملا باور ندارم اما شباهت هایی با همون بهشت و جهنم داره

مثل زندگی هایی که بی دلیل میبینیم الان جهنمی هست و عذاب اور و یکی بچه مولتی میلیاردره

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟

یچیزی میگمتاچن ماه پیش نمیدونستم اصن تناسخ چیهولی بیاید ی چیز جالب تعریف کنم براتوناز اونجایی که مید ...

دقیقاً،من به تناسخ باور ندارم اما پدرم که فوت کرد دو سال بعدش خدا به برادرم یه پسر داد من خودم خواب دیدم مادر و پدرم یه دستبند انداختن تو دست زن داداشم بعد فهمیدیم بارداره،من گفتم پسره داداشم گفت از کجا می دونی تازه دو ماهشه مگه سونوی شش بعدی داری؟گفتم بابام گفت تو خواب،بعد بچه پسر شد الان بچه قیافش اخلاقش راه رفتنش و خوابیدنش خندیدنش غذا خوردنش همه چیزش عین بابامه یعنی حتی از اقوام دور کسی این بچه رو می بینه میگه وااای بچه چقدر شبیه پدربزرگشه اصلا کپی هاااا برابر اصل بعضی وقتا یه حرکتایی میزنه دلم میلرزه انقد. این بچه کُپ بابامه.

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.