2777
2789
عنوان

حدیث کسا

60 بازدید | 13 پست

می‌خوام چله بگیرم 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

خیلی خوبه ان‌شاءالله حاجتتون برآورده به‌خیر بشه 🌹❤️

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی هم عالی 

فقط اینکه حتما چله رو تموم کنی و نصفه رها نکن 

چون باعث  سنگینی میشه 

برای ظهور امام زمان و مادر شدن من و همه خانم های منتظر دعا کن 🩷 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
خب بگیر

نیومدم از شما اجازه بگیرم خواستم هرکس نیتی داره باهم بگیریم

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
خیلی هم عالی فقط اینکه حتما چله رو تموم کنی و نصفه رها نکن چون باعث سنگینی میشه برای ظهور امام زمان ...

چشم عزیزم حتما شما هم برای من دعا کن

خیلی خوبه ان‌شاءالله حاجتتون برآورده به‌خیر بشه 🌹❤️

انشالله عزیزم برام دعا کن با دل پاکت منم برای شما دعا میکنم 

نیومدم از شما اجازه بگیرم خواستم هرکس نیتی داره باهم بگیریم

منم نخواستم اجازه بگیری ،منظورم این بود به دلت افتاده بگیر ،حالا چقد خشن جواب میدی مگه فحش دادم ؟ آدم دلش به درد میاد واقعا لزومی داره انقد دل سنگ باشی؟؟ 

بیخیال مهم نیست ....قبولت باشه 

منم نخواستم اجازه بگیری ،منظورم این بود به دلت افتاده بگیر ،حالا چقد خشن جواب میدی مگه فحش دادم ؟ آد ...

عزیزم شما هم یکم به طرز که گفتی توجه کن به منم بر خورد من پشت گوشی نشسته ام؛ منم خشن نگفتم گفتم منظورم بهت برسونم  وگرنه بدون منظورم گفتم اگر ناراحت شدی هم معذرت میخوام

منم نخواستم اجازه بگیری ،منظورم این بود به دلت افتاده بگیر ،حالا چقد خشن جواب میدی مگه فحش دادم ؟ آد ...

من منظورم بهتون رسوندم؛ که اومدم اینجا بگم هرکس نیستی داشت بگه یا هم که هرکس می‌تونه با هم شروع کنیم ؛ بیا حق بدیم جفت مون منظورمون بد رسوندیم؛ بازم من معذرت می‌خوام قصد دل شکسته آن کسی رو نداشتم

شما هم منو ببخشید .

مشکلی نیست من اصلا به دل نگرفتم حتی به شوخی گرفتم؛ اما خواستم منظورم به شما بگم 

من اولش متوجه نشدم . ان شالله حاجتت برآورده بشه عزیزم .

همچنین شما برام خیلی دعا کن خیلی دلم شکسته منم برای شما دعا میکنم کیبورد گوشیم مشکل داره؛ غلط املایی ها رو نادیده بگیر 😂🥹