2777
2789

من با خانواده دوستم خیلی اشنایی دارم چون هر شب خونه هم هستیم... و متوجه شدم هر چقد خانواده مردسالارتر باشه پسراش ه رزه تر هستن

خانوادش این شکلین که میگن پسر بره دختر بازی ولی دختر تو خونه حبس شه

مامانش میا لباس زیر دوستم از رختکن برمیداره میبره داخل میگه اینارو نندازید بیرون زشته بعد لباس زیر پسراشو اویز میکنه تو حیاط جلو همه😐😕

برا پسراش ماشین خریده میرن عشقو حال ولی رفیق منو براش ماشین نمیخرن میگن دخترو چ به این کارا؟

تازه رفیقم کل مسعولیت خونشون گردنشه و پسراش هیچ کاری نمیکنن بجز دختر بازیو عشقو حال

داداشش وقتی خونه خالی میشه دختر میاره بعد رفیق من سر اینکه دوس پسر داره خیلی کتک خورد

داداشای دوستم خیلییییی مردسالارن و فکر میکنن پسرا هر کاری میخوان میتونن بکنن...

فکر کنید سه تا داداش داره سه تاش وقتی نامزد بودن خیانتم میکردن چقد این پسرا میتونن کثیف باشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان داری از این پسرا بد میگی

دوست داشتی دوستتم اینکارا رو کنه بدنام بشه؟

الان مارو گذاشتی لای منگنه نمیدونیم باید چی بگیم😁🥲🫶

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

دانشگاه بره خوابگاه بگیره زودتر جدا شه از اینا 

بعدم بره سرکار کمتر چشمش تو چشم اینا بیفته اخرین راه هم ازدواج ب موقع و حساب شدس که البته راه فرار نباید باشه چون طرف یهو از خانوادش ممکنه بدتر شه براش

Oh baby
اون قسمت لباس زیرا بنظرم ربطی ب مرد سالاری نداره و آدم خجالت میکشه حتی بابا و داداشش بینن

چ ربطی داره 

مال اونا که جای اونجاشون معلومه رو لباس زیرشون خجالت نمیکشن بعد برا دخترا خجالت داره؟

از دنیا عقبی ۹۹ درصد خانواده هایه ایرانی همینن

اون یه درصد هم جنسیت بچه هامون یکیه 

یا همه دختر با همه پسر 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)