2777
2789
عنوان

وقتی پدرتون با ازدواجتون مخالفت کرد چیکار کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 41 پست

اگ خیلی مخالفه و هیچ جوره راضی نمیشه بنظرم حتما یه چی می‌دونه ،پیش نیومده راستش سنم کمه. ولی در آینده پیش بیاد قبول میکنم حرفشو...معمولا کسایی ک با خانواده جنگیدن اخرش پشیمون شدن

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همسرم گفتم بابام قراره مخالفت کنه،قراره شرط و شروط سنگین بزارن که برید دیگه پشت سرتونم نگاه نکنین ...

چه فکر خوبییی

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دلیلشو بپرس ازش پدرها خیلی بهتر همجنسشونو میشناسن اگه حس خوبی نداره به پسره واقعا بهش گوش کن ضررنمیب ...

اصلا بابام کلا با ازدواجومن مخالفه

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اگ خیلی مخالفه و هیچ جوره راضی نمیشه بنظرم حتما یه چی می‌دونه ،پیش نیومده راستش سنم کمه. ولی در آیند ...

بابام کلا با ازدواج من مخالفه براش مهم نیست کی باشه کلا مخالفه شدیددددددددددددددددددد 

بابام کلا با ازدواج من مخالفه براش مهم نیست کی باشه کلا مخالفه شدیددددددددددددددددددد

خب ۱۸ سالته یکم صبر کن🙄🙄

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

۱۸

عشقم خیلی زوده من الان ی وقتایی ب شوخی درمورد شوهر میگن بدم میاو میگم من سنم کمه مگ عیبی  دارم ک باید زود ازدواج کنم ک اینطور میگین

بچسب ب کنکورت دختر خوب رفتی دانشگاه برا خودت کلی خواستگار میاد و پدر مادر میفمن بزرگ شدی بالغ شدی خوشحالم میشن بچتو ببینن

Oh baby
همسرتون چیکار کرد

ما دوست نبودیم . شوهرم اومده بود خواستگاری و ما خوشمون اومد از هم  بعد ار خواستگاری بابام مخالفت کرد و راضی نبود ، ما با هم در ارتباط بودیم بعد از خواستگاری . شوهرم صبر کرد تا بابامو راضیش کردیم من و مامانم . بابای من اخلاقش اینطوریه که برا چیزی مخالفت کنه  میشه سریع راضیش کرد اینطور نیست که چندسال طول بکشه . کلا دو ماه طول کشید راضی شد  

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

خب ۱۸ سالته یکم صبر کن🙄🙄

بابام میگه ۱۰ سال دیگه 

خب این منطقیه؟ 

ما دوست نبودیم . شوهرم اومده بود خواستگاری و ما خوشمون اومد از هم بعد ار خواستگاری بابام مخالفت کرد ...

بابای من بگه نه یعنی تماممممم

بابای من بگه نه یعنی تماممممم

بابای من طاقت قهر من و مامانمو نداره‌ ما که رفتیم خونه مادربزرگم خیلی اذیت شد هی هر روز میومد اصرار می‌کرد برگردیم و وقتی برگشتیم بعد حدود یکی دو هفته راضی شد و ما نامزد شدیم .

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵