الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همکلاسی من ۱۲سال نشستن به پای هم و در نهایت امسال عقد کردن
میدانم عزیزِ من...!همهمان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهممان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم
به همسرم گفتم بابام قراره مخالفت کنه،قراره شرط و شروط سنگین بزارن که برید دیگه پشت سرتونم نگاه نکنین،اونم رفت به باباش گفت حواست باشه میخوان بهونه بیارن جواب رد بدن،هرچی گفتن قبول کنی،پدرشوهرمم همینکارو کرد.دیگه بابام دید حریفشون نمیشه قبول کرد.
توعاشق نبودی که درد دل عاشقا رو بفهمی&توبارون نموندی که دلگیریه این هوا رو بفهمی& توگریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم&دلت تنگ نبوده،میخندی تا از حس دلتنگی میگم&توازدست ندادی بفهمی چیه ترس ازدست دادن&جایه من نبودی بفهمی چیه فرق بین توومن.