2777
2789

عشقتون براتون چه کاری کرد🌹

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم چشم پدر

همیشه هم نمیشه گفت چشم💔

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

گریه کردم زیادددددد بعدم  قهر کردم رفتم خونه مادربزرگم بعدشم که برگشتم بازم گریه کردممممممم 😂 . 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

عشقم خودش با بابام صحبت کرد،مخ بابامو زد جوری ک الان خیلیییی واسه بابام عزیزه

چه قدر عالی🌹🤗

گریه کردم زیادددددد بعدم قهر کردم رفتم خونه مادربزرگم بعدشم که برگشتم بازم گریه کردممممممم 😂 .

همسرتون چیکار کرد

پافشاری و در نهایت پشیمانی🤣🤣🥲

همسرتون چیکار کرد

همکلاسی من ۱۲سال نشستن به پای هم و در نهایت امسال عقد کردن 

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

این فوبیای منم هست چون تیپی ک من میخام اصلا با خانوادم و مخصوصا عقاید بابام سازگار نیخب خداروشکر از ...

دقیقا من الان تو این وضعیتم💔

به همسرم گفتم بابام قراره مخالفت کنه،قراره شرط و شروط سنگین بزارن که برید دیگه پشت سرتونم نگاه نکنین،اونم رفت به باباش گفت حواست باشه میخوان بهونه بیارن جواب رد بدن،هرچی گفتن قبول کنی،پدرشوهرمم همینکارو کرد.دیگه بابام دید حریفشون نمیشه قبول کرد.

توعاشق نبودی که درد دل عاشقا رو بفهمی&توبارون نموندی که دلگیریه این هوا رو بفهمی& توگریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم&دلت تنگ نبوده،میخندی تا از حس دلتنگی میگم&توازدست ندادی بفهمی چیه ترس ازدست دادن&جایه من نبودی بفهمی چیه فرق بین توومن.
همکلاسی من ۱۲سال نشستن به پای هم و در نهایت امسال عقد کردن

۱۲ ساللللل 

چقدر زیاد