2777
2789

پذیرایی 

آشپزخونه 

اتاق خواب ی جور گرفتم

کلا متفاوت بودن رو اعصابمه 

باید همه جا ی مدل باشه

برای جلوی ورودی ی جای کوچیک دارم ۱ در ۱ونیم متر 

نشد ک ستش بگیرم

شوهرم سرخود رفته گرفته ی فرش کوچولو 

اصلا ب خونه نمیاد

میخوام فردا ببرم عوض کنم 

چی بگیرم دوستان ب اینجا بیاد

کومی فرشم گیر نیومده

الان عکس میذارم

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

لایکم کنید حتما

زده ب زودی منتشر میشه

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لایک

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

همسرت ناراحت نمیشه ؟ یه مدت استفاده کنید سلیقه ایشون بوده .

ن فکر میکرده ست میشه

ولی نشد