2777
2789
عنوان

عفونت باکتریایی رحم

81 بازدید | 19 پست

زیر ناخنای دستام هم عفونت کرده  حس میکنم زیرشکمم وررم داره  هر ۶ ماه میرم دکتر باز همون اش و همون کاسه ‌تو روخدا اگه تجربه داشتین راهنماییم کنین

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دارم ولی برای من ناخنم عفونت نمیکنه فقط رحمم یه سوزشی دارم خدا سر هیچ کس نیاره اصلا

اصن حالم خوب نیس ۱ ساله درگیرم

هر دو . ترشحاات سبز دارم زیر ناخنام هم عفونت سبز میبینم

منم عفونت راجعه داشتم

ولی زیر ناخن عفونت بکنه رو اولین باره میشنوم

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

فردا برو متخصص زنانمعاینہ کنہ بھت دارو بدہ

تاثیر نداره عاخه هربار میرم بهم انتی بیوتیک میده اما باز برمیگرده

منم دارم ولی برای من ناخنم عفونت نمیکنه فقط رحمم یه سوزشی دارم خدا سر هیچ کس نیاره اصلا

من 5 سال درگیر این عفونت لعنتی بودم قوی ترین چرک خشکن ها رو دکتر میداد.یادمه تو 6 روز 6 تا امپول جنتامایسین زدم.بازم عفونتم برگشت.دوای دردم فقط نشتن تو سرکه بود یعنی با سرکه خوب شدم .خداروشکر 3 ساله نه سوزش دارم نه چیزی.من انقدر حالم بود تو ادرارم لخته خون میدم.بعد تب و لرز میومد سراغم جوری که لرز شدید پیدا میکردم فقط با لباس میرفتم مینشستم زیر دوش تا گرمم بشه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

چرا برمیگردہ؟؟متاھلی؟؟لباس زیر تو در طول روز عوض میکنی؟بعد دسشویی خودتو خشک میکنی؟

اره متاهلم   اصن لباس زیر نمیپوشم مگر نزدیک پریودیم  

من 5 سال درگیر این عفونت لعنتی بودم قوی ترین چرک خشکن ها رو دکتر میداد.یادمه تو 6 روز 6 تا امپول جنت ...

باکتریایی بود؟