2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

89 بازدید | 6 پست

سلام  مامان و بابام خواهرمو بیشتر دوست خیلی احساس میکنم به اون محبت میکنن هر موقع منو  اون بحثمون میشه همیشه طرف اونو میگیرن وقتی بحث مون میشه اون به من چیزی میگه هیچی نمیگن ولی وقتی من چیزی به اون میگم میگه جرعت داری اینکار کن دست بهش بزنی و...

ولی وقتی اون میگه میزنم هیچی نمیگن وقتی ی بلایی سر من میاد یا سرما میخورم میگن که درک بزار بمیره ولی اون که سرما میخوره آخی بچم تازه بزرگ تر منم هست 

خدا همچین پدر و مادری رو خیر نده😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط ۱۵ سال اصلا به خواهرم حسودی نمیکنم خیلی هم دوسش دارم اما اینکه منو کوچیک میکنن واقعا منو ناراحت ...

میفهممت 

ولی میدونی الان ناراحت میشی ولی بعدا کم کم برات بی اهمیت میشه 

یا شاید وقتی نباشی ازت دفاع کنن 

به هر حال نمیشه یه چیزایی رو تغییر بدیم 

محکم باش و برای آیندت تلاش کن که یه آدم خفن از خودت بسازی 

یه چیزی از خودت بساز که همه بهت احترام بزارن 

درگیر حواشی نشو 

باشه؟

میفهممت ولی میدونی الان ناراحت میشی ولی بعدا کم کم برات بی اهمیت میشه یا شاید وقتی نباشی ازت دفاع کن ...

باشه خداکنه زودتر برسم به کنکور تا بتونم کنکور بدم دکتر بشم و ی روز بابت همه اینا به حال خودم گریه میکنم حسابی وقتی موفق شدم آدمم هایی که پشتم بودن رو هیچوقت فراموش نمیکنم و به اونایی که مثل خودمن زجر کشیدن تو خانواده کمک میکنم نمیزارم کسی مثل من باشه

باشه خداکنه زودتر برسم به کنکور تا بتونم کنکور بدم دکتر بشم و ی روز بابت همه اینا به حال خودم گریه م ...

عزیزم بزرگسالیم مشکلات خودشو داره نخواه زود بگذره این سالای زندگیت 

سعی کن خوشحالیتو خیلی به آینده یا آدما یا یه زمان خاص گره نزنی 

از زمان حالت لذت ببر و برای خودت وقت بزار 

به هر حال پدر و مادر هر طوری هم باشن احترامشون واجبه 

تو دلت ازشون کینه به دل نگیر به جاش دلتو بزرگ کن 

درس بخون از همین الان 

ورزش کن 

یادبگیر که چطور با برنامه و منظم زندگی کنی 

روی شخصیتت کار کن 

نماز بخون 

از خدا کمک بخواه 

و یه آدم خوب شو🩵🩵