2777
2789
عنوان

رفیق پسر

191 بازدید | 22 پست

ئختری شده رفیق پسر داشته باشین و راحت بهتون اجازه تفریح و بیرون باهاشونو بدن؟ضربه خوردین یا رفیق جنس مخالف خوبه؟

اینم نمیگذره بلکه تلمبار میشه رو قبلیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین ظرفیت میخواد / آدم باجنبه و با ظرفیت باشه انتخاب خیلی مهمه این جور آدما کوچه بازاری نیستند حد خودشونو میدونن

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
ببین ظرفیت میخواد / آدم باجنبه و با ظرفیت باشه انتخاب خیلی مهمه این جور آدما کوچه بازاری نیستند حد خ ...

خیلیا رو میبینم راحت رفیق دارن اما مادر من حتیی با چت کردنم راضی نیس 

میگ با چند پسر چت نکن 

من خوشم نمیاد جنس مخالف خانوادم هم مطمعنم مخالفن با دوست جنس مخالف فقط چند ساله ی نفر تو زندگیمه همی ...

چجوری یعنی  رل داری 

چجوری یعنی رل داری

از این اسما خوشم نمیاد😅

آره تقریبا همین ی سه سالی میشه باهمیم یعنی فامیله پسر عممه قصدمون هم جدیه

منظورم اینه جز این دیگه جنس مخالفی تو زندگیم نیومده 

خیلیا رو میبینم راحت رفیق دارن اما مادر من حتیی با چت کردنم راضی نیس میگ با چند پسر چت نکن

میفهمم آخه واقعنم جامعه خرابی داریم آسیب میزنن از طرفی هم ارتباط درست خوبه اما خب خیلی  ارروم‌ نظرتو جلب میکنند بعد گیر می‌کنی و آسیب میبینی به خاطر عدم اعتماده من درک میکنم خوبه باشه اما اینجا یکم برای کسیکه تا الان با کسی نبوده سخت میشه اما بالاخره واردیه فضایی میشی که باید گرگ باشی اجازه سواستفاده ندی

از این اسما خوشم نمیاد😅آره تقریبا همین ی سه سالی میشه باهمیم یعنی فامیله پسر عممه قصدمون هم جدیهمنظ ...

عالیه موفق باشی 

من بیشتر رفیق دوست دارم که راحت باشم

میفهمم آخه واقعنم جامعه خرابی داریم آسیب میزنن از طرفی هم ارتباط درست خوبه اما خب خیلی ارروم‌ نظرتو ...

اره مرسی از درکت اما پس بقیه چجوری راحتن 

ما دل نداریم ؟

اره مرسی از درکت اما پس بقیه چجوری راحتن ما دل نداریم ؟

میفهمم خب تجربه کسب میکنند یا از تجربیات دیگران استفاده میکنند و عواقبشم میپذیرند تو این ارتباطات دختر بیشتر آسیب میبینه مخصوصا اگر سنش زیر ۲۰سال باشه چرا دختر خووب گل قشنگ تو هم دل داری همه دل داریم اما باید مراقبش باشیم چون احساسات خیلی مهمه اون جمع دوستانه که تو فکرشو می‌کنی یکم پیدا کردنش سخته 

میفهمم خب تجربه کسب میکنند یا از تجربیات دیگران استفاده میکنند و عواقبشم میپذیرند تو این ارتباطات دخ ...

اره درسته سخته 

خسته شدم از بس رویا پردازی کردم راحتم با پسرا و اجازه بیرون رفتن و اکیب بودن باهاشونو دارم  

اره درسته سخته خسته شدم از بس رویا پردازی کردم راحتم با پسرا و اجازه بیرون رفتن و اکیب بودن باهاشونو ...

خب اگر اجازه داری پس مشکل چیه؟