واقعا از ناراحتیش بغضش و دعواهاش با بابام خیلی ناراحت میشم همش بهش فکر میکنم و غصهش رو میخورم که تنهاست کلی مشکل داره و زندگیش چطور میگذره بخدا یک ذره ناراحت یا تو هم میشه انقد غصه میخورم تا کی آخه کی تموم میشه غصه شونو نخورم تو فکرشون نباشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
من پدرم مشکل حاد نداره فقط دل مادرم رو خیلی بد میشکونه سرش داد میزنه بی احترامی به خودش و خانواده ش میکنه تهدید فیزیکی دفعهی پیش موقع ی دعوا انقد فشار بهم اومد وسط راه راهو بالا آوردم مادرم واقعا خیلی تحمل میکنه دلم براش میسوزه همش فکر میکنم چقدر میشکنه
اخ عزیز دلم خدا مامانتو برات حفظ کنه منم همین بودم چقد غصه مامانمو میخوردم از هر نظر اما الان دوماهه که ندارم دوماهه که بی کس شدم کاش الان بود بازم همه درد و دل هاشو با جون و دل گوش میدادم اما افسوس ک رفت پیش خدا و راحت شد