2777
2789

واقعا از ناراحتیش بغضش و دعواهاش با بابام خیلی ناراحت می‌شم همش بهش فکر می‌کنم و غصه‌ش رو می‌خورم که تنهاست کلی مشکل داره و زندگیش چطور می‌گذره بخدا یک ذره ناراحت یا تو هم میشه انقد غصه می‌خورم تا کی آخه کی تموم میشه غصه شونو نخورم تو فکرشون نباشم

🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من من من.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
من دارم روانی میشم بخون تاپیک هام

وای خدا😭😭 چقدر بی گناه ‌و مظلومن 

من پدرم مشکل حاد نداره فقط دل مادرم رو خیلی بد میشکونه سرش داد میزنه بی احترامی به خودش و خانواده ش می‌کنه تهدید فیزیکی  دفعه‌ی پیش موقع ی دعوا انقد فشار بهم اومد وسط راه راهو بالا آوردم مادرم واقعا خیلی تحمل می‌کنه دلم براش میسوزه همش فکر می‌کنم چقدر میشکنه 

🎀

تو مسئول ناراحتی و مشکلات اون نیستی

آدمیه ک خودش انتخاب کرده برا زندگیش و ادامه زندگیش

اگه کاری از دستت برمیاد براش بکن، اگه نه

خودتو درگیر مشکلات اون و رابطه اون با پدرت نکن. فقط خودت نابود میشی و حرص میخوری همین.

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

تو مسئول ناراحتی و مشکلات اون نیستیآدمیه ک خودش انتخاب کرده برا زندگیش و ادامه زندگیشاگه کاری از دست ...

واقعا دست خودم نیست همش میگم خیلی گناه داره خودم اینارو می‌دونم ولی اصلا نابود میشم وقتی میبینم

🎀

مجردی؟من با امسال ۳ ساله پشت کنکورم بخاطر مامانم چون می‌خوام فقط شهر خودمون قبول شم که رفت و برگشت ب ...

آره من این هفته که نتایج بیاد قطعا قبول شدم شهرای دورم زدم ولی دغدغه‌م اینه من برم مامانم تنها میشه 

🎀

اخ عزیز دلم خدا مامانتو برات حفظ کنه منم همین بودم چقد غصه مامانمو میخوردم از هر نظر اما الان دوماهه که ندارم دوماهه که بی کس شدم کاش الان بود بازم همه درد و دل هاشو با جون و دل گوش میدادم اما افسوس ک رفت پیش خدا و راحت شد

دختری از تبار لر😍
آره از اینکه همش بفکر ماعه و غصه میخوره منم حالم بد میشه که درکش نمیکردم زمان کنکور الان که تموم شده ...

دقیقا منم باهاش حرف می‌زنم می‌گم ول کن اهمیت نده بِکن 

برو بیرون برو لباس بخر برو ارایشگاه برو برای خودت شاد باش جیزی که نمیتونی تغییر بدی رو ول کن بره ولی همش تو فکره همش 

🎀