الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
وایی دکتر برا منم ماینوکسیدیل نوشته، ازت چند درصده؟ از من 10%، من نزدم، راجب فاز ریزشش بخون و عکساشو ببین خیلی وحشتناکه، میخوام باهاش حرف بزنم بگم اگه دیدم بدتر شد بزنم.
من ۵اخه همه داروهایه این مدلی همینن راکوتان برایه جوشم ماه اول پر صورتت جوشایه وحشتناک میشه
اره اره دقیقا، حالا باز 5 خوبه، بعد دکتره این که برام نوشته خارجیه خیلی گرون بود میگفت ماهی یکیشو میخوای پولم نمیرسه اینم هست، بنظرم ماینو کلا برای راه آخر خوبه، میخوام اول prp انجام بدم امیدوارم اوکیی باشه با اون، ماینو اینطوریه که باید تا آخر عمرت بزنی 😭
من موهام خوبه قشنگه ولی ریزش وحشتناک داشتم بخاطر استرس بنظرم نباید بخاطر ظاهرش گول بخورم نرسم بهش
ببین میتونی تونیک های دیگه ضد ریزش که ماینو ندارن مث اویدرم رو امتحان کنی البته نتیجع دادن اونام شش ماه طول میکشه اگه ریزشت ادامه داشت و خوب نشد برو سراغ ماینو
ببین میتونی تونیک های دیگه ضد ریزش که ماینو ندارن مث اویدرم رو امتحان کنی البته نتیجع دادن اونام شش ...
تونیک و بهترین قرصا اثر نداشت تونیک خیلی موقتی و ضعیفه این جلو موهام افتضاحه بنظرم چتری ام چندبار زدم بخاطر استایل دادن اون اتو سشوار کردم داغون شد جلوش