2777
2789

کسی یادش هست؟

می گفت نامزدش ساکن خارجه و قول برگشت بهش داده

اما در عین حال خاستگارم داشته 

سرنوشتش چی شد آخر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا انقدر جدی میگیرید اینجارو

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

کار به اون ندارم ولی چرا فک میکنین این چیزا لاف و الکیه من یکی از اقوام فوت شده بود زنگ زدم گل فروشی گفت دسته گل با استند میشه ۱۰ میلیون تومان خب عجیب نیست دسته گل خواستگاری هم ۱۵ میلیون دربیاد واس کسایی که وضعشون بد نیست

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
آخه خوشگل نبود

مگ دست گله ختم خوشگله اصلا خوشگل نیست ولی بالای ده تومنه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
چون اصلا نما نداشت و اینکه اکثرا قشر متوسط تو سایت عضون

من ندیدم عکس دسته گلش. اما اینجا هرچیزی ک خودشون نداشته باشن میگن دروغ و لاف زدن . مثلا یبار گفتم خواستگار پزشک داشتم رد کرد انچنااان دعوایی شد و تهمت هاااا 

یا بحث هدیه تولد بود گفتم پدرم فلان سرویس طلا خریده یکی گیر داده بود دروغگووو محال کسی سرویس طلا هدیش باشه بیاد نی نی سایت و..‌

من ندیدم عکس دسته گلش. اما اینجا هرچیزی ک خودشون نداشته باشن میگن دروغ و لاف زدن . مثلا یبار گفتم خو ...

واااا چقد عجیب 😑😑😑