2777
2789
عنوان

وقتی حالتون بده شما

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 82 پست
ب قول شاعر زخم این سینه عمیقه زنده موندنم عجیبه💔🚶🏻‍♀️من خودمم پنیک میشم از بس روحم داغون شد با مش ...

اره خب ۱۹م ولی تست دادم گفت ۳۳ای😂💔💔 سعی میکنم حل کنم خودم چاره چیه 

🎯🤍☝️

خودم کامل می‌دونم همه چیزو خیلی روانشناسی براش خوندم می‌دونم چی چرا اینجوریه ولی عمیق تر بودن تا حل ...

خب خداروشکر ینی تا یجایی حلش کردی

پس بیشتر تلاش کن هیجوقت نزار از سن کم داغون بشی هنوز خیلیییییییی راه جلوته لدفا لدفا ب خودت رحم کن هنوز خیلی چیزا هس ک تجربه کنی

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست غلط کرد 😂💔چقدم اطلاعات عمومیت خوب ب نظر میرسه نصف سن منی✋️🤣

هییی تنها کارام این چندسال بیشتر کتاب بوده ولی خب آره سنم کمتره ولی خب زود پیر شدم 😂💔

🎯🤍☝️

میگم ک باید عاشق بشی باز🤣🙄بووووخوودا یکیو پیدا کنلا ب لای مشکلاتت ی نوع تراپیه براتااا

سعی کردم ولی بیشتر ضربه زد خیلی کمک نکرد همون تنهایی بی ضرر تر بود 

🎯🤍☝️

میگم ک باید عاشق بشی باز🤣🙄بووووخوودا یکیو پیدا کنلا ب لای مشکلاتت ی نوع تراپیه براتااا

خودم آدم احساساتی هستم نسبتاً و اتفاقاً دوست هم دارم ولی هیچوقت نشد 

🎯🤍☝️

بیشرف عه عه چرا😐ی مهربونشو پیدا کن تنهایی تنهای،تنهایی ک زده نفلت کرده بابا

چند بار سعی کردم ولی اونجوری نشد بقیه بیشتر دنبال وقت گذروندن بودن ولی برای من جدی بود 

🎯🤍☝️