2777
2789
عنوان

واقعا دخترا خواستگار ندارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 78 پست
البته اینم بگم گلم من شهرستانم ولی کسی رو نمیبینم سنتی ازدواج کنه همه دوس دختر دوس پسر دارن😅😐

اره همه رل دارن تهشم یه سری افسردگی میگیرن و پنج درصد شانس بیارن اون وسط ازدواج کنن

به شانس ما باشه افسردگی میگیریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همه رل دارن تهشم یه سری افسردگی میگیرن و پنج درصد شانس بیارن اون وسط ازدواج کننبه شانس ما باشه ا ...

خیلی خیلی ریسکه واقعا ریسکه رل زدن  و دیدم دوستی های چندین ساله که آخرش ختم به جدایی شدن.  

بنظرتون اگر من و پسرعموم عاشق هم بشیم و خانواده ها هم از قبل راضی باشن، اسمش میشه ازدواج سنتی یا نه فرق داره؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

خیلی خیلی ریسکه واقعا ریسکه رل زدن و دیدم دوستی های چندین ساله که آخرش ختم به جدایی شدن.

خوشبخت بشی عزیزم 

منم می‌خوام برم آدم و حوا به نظرت کسی یه سال قبول می‌کنه آشنا بشیم چون اکثرا سنتی پسندن و انگار شماره مادر رو باید بزاری 😟

اره همه رل دارن تهشم یه سری افسردگی میگیرن و پنج درصد شانس بیارن اون وسط ازدواج کننبه شانس ما باشه ا ...

اگر اینطوریه کل جهان افسردن فقط 1 درصد ایران افسرده نیستن😐😂همه ازدواجای دنیا دوس دختر دوس پسریه

خیلیام گدا نیستن ولی زورشون میاد خرج کنن میگن وای ولکن گرونیه

اره منم یه مورد دیدم که طرف وضعش خوب بوده ولی موقع ازدواج هی ندارم ندارم به راه انداخته ، البته باید به این مورد توجه کنن که دختر بر اساس خرجی که براش میشه جهیزیه میاره

پدر دختره هم گفته مراسم که نمیگیره ،طلا هم که چیزی نخریده ، یه جهیزیه دره پیت مارک های معمولی همینجوری نصفه نیمه میدم که بره

خوشبخت بشی عزیزم منم می‌خوام برم آدم و حوا به نظرت کسی یه سال قبول می‌کنه آشنا بشیم چون اکثرا سنتی پ ...

خب ما آشنایی مون کاملا زیر نظر خانواده بود خانوادگی خونشون رفتیم اونا اومدن . 

دوست خودمم از همونجا ازدواج کرد ۸ ماه آشنایی داشتن   

شماره مادر ها هم بله میگیرن برای آشنایی مادر پسر زنگ میزنم به مادر دختر و خواستگاری می‌کنه که از نظر من این خیلی بهتره یعنی هر کسی اونجاست یعنی قصدش جدیه