2777
2789
جالبه بدونید که من پول دراوردنمم بر اساس قانون جذب هستش و ایمان قوی به این کار دارم با خوندن سوره ا ...

من از طریق سوره و اینا اینطوری نیستم

ولی از ته دل هر چی رو بخوام خدا بهم میده 

یا مثلا یهو سر یه ماجرایی تو دلم خالی بشه میفهمم که اتفاق می افته 

هوش کاملا قابل تغییره منم همه کارامو بر اساس هوشم انجام میدمزبانو توی کمتر از ۵ _ ۶ ماه باروزی ۲۰ دی ...

هوش چراغ زندگی ادماست 

ببین هروقت تونستی یه خواستگارو با هوش قبول یا رد کنی 

یا  دوراهی های زندگیتو عبور کنی بدون کمک از کسی 

یا بزرگترین تصمیمای زندگیتو خودت بگیری و با خوبی عبور کنی 

اینارو میگند گذر از هوش 

درسته زبان و چیزای دیگه هم خب سخته ولی  این چیزا که گفتم چالش زندگیه نه خواندن و درس و چیزای پیش پا افتاده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از طریق سوره و اینا اینطوری نیستمولی از ته دل هر چی رو بخوام خدا بهم میده یا مثلا یهو سر یه ماجرا ...

همینم خیلی عالیه 

امروز همه هتل های مشهد پر بودند از زایر 

حالا ما میخواهیم بریم مشهد جانیست چکارکنیم ؟؟؟

با یک دقیقه تفکر رفتم کانال طلبه های مشهد رو پیدا کردم و پیام دادم که ای کاش کسی به ما چهارروز جا تو مشهد میداد 

که طلبه ایی پیدا شد و گفت .احد ما مخصوص زوار هست  روزش را معین کردیم که بریم 

جالبه هزینه هم نمیگیره 

راه برون رفت از مشکلات  خخ

من از طریق سوره و اینا اینطوری نیستمولی از ته دل هر چی رو بخوام خدا بهم میده یا مثلا یهو سر یه ماجرا ...

نازگل میتونی با استفاده از هوش تعبیر خواب کنی 

یا استخاره بگیری 

من تعبیرمیکنم اینقدر قیق درمیاد که کیف کنید 

همچنین استخاره