2777
2789
حافظه با بهره هوشی فرق داره ربطی به هم ندارهد

این ادم که میگم نخبه بود هم حافظه عالی ای داشت هم بهره هوشی بالا

من استاد باهوش یا حافظه خوب زیاد داشتم ولی این همه رو با هم داشت واسه همین گفتم که دونفر رو تو عمرم دیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا کسیم ک ازش گقتم ک هوشش خوبه تویه تحلیل آدما همیشه منزوی و تنهاس

باهوش بودن نه به حافظه هستش نه به نمره و مقاله 

فقط به برون رفت از مشکلات انی و سریع 

باهوش کسیه که راه برون رفت از مشکل رو در حد چندثانیه پیدا کنه 

باهوش بودن نه به حافظه هستش نه به نمره و مقاله فقط به برون رفت از مشکلات انی و سریع باهوش کسیه که را ...

دقیقا دیدم منم همچین ادم هایی رو که تو درس همیشه ۲۰یا حافظه ام قوی ولی تو مسائل ساده زندگی اصلا گیج بودن و نیاز ی راهنمایی داشتن همیشه

🍓

این ادم که میگم نخبه بود هم حافظه عالی ای داشت هم بهره هوشی بالامن استاد باهوش یا حافظه خوب زیاد داش ...

خیلی هم عالی 

ای کاش منم میدیدمش 

یک عمر دنبال دیدن افراد باهوش بودم  همیشه میخواستم مثل خودمو ببینم ولی هیچ وقت ندیدم 

همه سوال رو دو بار میپرسند 

باید چند بار بگی تابفهمند 

وااای چرا مردم اینجوری اند  رو مخند

خیلی هم عالی ای کاش منم میدیدمش یک عمر دنبال دیدن افراد باهوش بودم همیشه میخواستم مثل خودمو ببینم و ...

من خودمم باهوشم ولی هیچ وقت خودمو در حد اونا نمیدونم 

منم همیشه میگفتم از تدریس بدم میاد چون حوصله ندارم یه چیزی رو دوبار توضیح بدم 

باهوش بودن هم تبعات داره ادم زود رنج تر میشه شخصیت ادمارو زود میشناسه اونوقت باید بشینه بیشتر حرص بخوره بعضی ها نمیفهمن از هفت دولت ازاد هستن 

من خودمم باهوشم ولی هیچ وقت خودمو در حد اونا نمیدونم منم همیشه میگفتم از تدریس بدم میاد چون حوصله ند ...

افررررین 

مثلا من هروقت لوازمی تو خونه خراب میشه دقیق بلدم چشه درحالی که مکانیک نیستم 

کسی منو میخاد از جاده ایی ببره یه مسافرتی میدونم که اون جاده برای سفر چه تبعاتی داره  و واقعیتشم میفهمم 

یا فلان شهربریم مسافرت   وقتی نمیرم  میفهمم که در اثرمثلا گرما دچار حادثه میشم و نمیرم 

کلا وسیله سنجش کارام شده هوش

افررررین مثلا من هروقت لوازمی تو خونه خراب میشه دقیق بلدم چشه درحالی که مکانیک نیستم کسی منو میخاد ا ...

اینا یه رگه هایی از شهود هم هست 

من شهودمم قوی هست 

یه چیزایی گاهی بهم الهام میشه مثلا یه اتفاق بد میخواد بیفته یا سری از اتفاقات زندگیم بهم الهام شدن 

اینا یه رگه هایی از شهود هم هست من شهودمم قوی هست یه چیزایی گاهی بهم الهام میشه مثلا یه اتفاق بد میخ ...

اووهوم 

یه سوال تو که شهودت قویه بگو ببینم تو زندگیت با اونی که دلت میخواد ازدواج میکنی یا برعکس؟؟؟

برای دیگران نمیتونم حدس بزنم یهو به خودم یه چیزایی الهام میشه

جالبه بدونید که من پول دراوردنمم بر اساس قانون جذب هستش 

و ایمان قوی به این کار دارم  با خوندن سوره ایی که رزق زیاد میاره برای یک ماهمو درامد کسب میکنم از طریق جذب انرژی مثبت از کائنات

مثلا من برای اسی را میتونم بگم که اونی که میخواد گیرش نمیاد

هوش کاملا قابل تغییره 

منم همه کارامو بر اساس هوشم انجام میدم

زبانو توی کمتر از ۵ _ ۶ ماه باروزی ۲۰ دیقه خوندن کامل مسلط شدم 

ولی بعضی وقتا مغزم مقاومت میکنه جدیدا نسبت به ریاضی این شکلی شدم