2777
2789

حالم خوب نیست موندم بین بد بدتر

خانوادم بدترن شوهرم بد

شوهرمو خیلی دوس دارم خیلی ولی اذیت میشم نکه میزنم نکه پول بهم نمیده نه

ولی سختتگیره نمیگم خانوادشو نخواد بخواد ولی نه بیشتراز زندگیمون چون اونا ۳۰خوردی سال خانوادشن ولی من نزدیک ۲سال پس اونارو بیشتر میخواد🙂

خانوادم اصلا پشتم نیستن هیچطوره اذیتم میکنن بابام سختگیره تهمت میزنه زندانیمون میکنه تو خونه

پس اوضاعم هرچند بد پیش شوهرم بهتره

امشب دعوامون شد سر خواهرش سر اینکه من بعد دوسال تو دلم مونده بااون حرفایی که بارم کرد

ولی اون رو من داد کشید حرف زد ک تو  این حرفو ول نمیکنی ولی من کلا دوبار گفتم بار اول گفتم اهمیتی نداد امشب به حالت گلایه گفتم گفتم یبار دیگه بهم گفت جوابشو میدم گفت اون ۲۰ساا از تو بزرگتره  حق نداری بگی ولی چطور اون به خودش اجازه میده با ۲۰سال کوچیکتراز خودش بحث کنه

خلاصه حرف بالا گرفت

بهم گفت وقتی اومدم خاسنگاری همه ناراضی بودن چرا چون میگفتن بابات تریاک میکشه😅بابام ۱۵سال پیش ترک کرد ولی هنوز که هنوزه من باید بابتش خجالت بکشم

ولی همه گفتن دختره خوبه پدرش معتاد بوده

گفتم کاش نمیومدی که اینارو بزنی تو چشمم کاش همون موقع منو نمیخواستی

اینقد دعوامون طولانی شد و حرف شنیدم دوس دارم بمیرم

چشمام داره میترکه حالم بده

بهم میگه هیچوقت مقابل خواهرام نمون

بعد باز میگه من بخاطرخواهرام همرو خط میزنم

گفتم خودمم میدونستم گفت نه من منظورم اینه تو جز خانوادمی خودتو کنارشون بدون نه مقابلشون

ولی من نه خرم نه بچه

کاش من نبودم کاش حداقل پشتم به یکی گرم بود کاش یکیو داشتم

ولی اگر من برم خواهرم هیچکسو نداره پشتش باشه😔💔

دوس دارم جیغ بزنم قلبم تیر میکشه تا کی باید بخاطر بابام خجالت بکشم اون از بچگی که تحقیر میشدیم تو خانواده همه بهترین لباس و دوچرخه منم با لباسایه کهنه از دور نگاه میکردم حتی یکبار نمیزاشتن سوار بشم

من با همه ی این عقده ها حسرتا بزرگ شدم

خدایا چی بگم🙂⁉️🖤

💍♥️

واقعا افرین به درک و شعورت که مثل بعضیا نمیگی ماه اول باید منو بخایی خیلی حال کردم باهات دمت گرم 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مرد ایرانی رو جون به جون کنی خانوادش و خواهراش  اولویت‌ 

بشین زندگیتو بکن خواهر شوهر و کادر شوهر و پدر و ... هیچ کسی تو زندگیت نمیمونه جز همون شوهرت    نبش قبر نکن   اگر بعد ها خواهر شوهرت چیزی گفت با سیاست برو جلو چیکار داری که جلو جلو به شوهرت میگی ال میکنم بل میکنم 

من یه تیکشو نفهمیدم خواهر شوهرت دوباره بهت تیکه انداخت یا تو حرف قبل رو با گلایه گفتی

حرف قبلو به شوهرم گفتم ولی من اولش بحثم دعوا نبود به شوخی بود شاید لحن بحث نبود اون زد به دعوا

💍♥️

حرف قبلو به شوهرم گفتم ولی من اولش بحثم دعوا نبود به شوخی بود شاید لحن بحث نبود اون زد به دعوا

خب نمیگفتی یا وقتی خیلی شاد بودین میگفتی که به دل نگیر و اگه میدونی اخلاقش اینه که طرف خواهرشو میگیره بهتر هیچی نگی

خب نمیگفتی یا وقتی خیلی شاد بودین میگفتی که به دل نگیر و اگه میدونی اخلاقش اینه که طرف خواهرشو میگیر ...

اتفاقا شاد بودیم اون میگه هرچی گفتن تو لال شو

💍♥️