2777
2789
عنوان

ازدواج برام مهم نیست

86 بازدید | 10 پست

من ۳۸ سالمه ازدواج نکردم الان کارمندم ناراحت نیستم چرا ازدواج نکردم نشده دیکه

من یه زمانی که از اقایون خیلی شناخت نداشتم دوست داشتم ازدواج کنم الان دیگه برام مهم نیست با اینکه تو رابطه نبودم اصلا ولی دیگه اون کشش قدیمو نداره البته من مثل قدیم هم کمرو نیستم 

من دیگه الان باید بچه ام بزرگ میبود 

منم قبلنا مثل شما فکر میکردم زمانی ک ۱۸ سالم بود خصوصا خیلی فکر میکردم ک نستقل میتونم همه چیزو ببرم جلو 

ولی انگار هرچی بزرگ تر میشم ترس از اینکه زمان پیری تنها باشم بیشتر میشه ...برا همین سعی کردم به خودم و طرف مقابلم فرصت آشنایی بدم ...البته ک من ادم درست خودمو پیدا کردم 

و بنظرم بودن با ادم درسته ک مهمه وگرنه مجرد موندن بهتر از ازدواجی ک هر روز توش ارزوی مرگ بکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم ولی ته دلم کمی ناراحتم شما نیاز جنسی رو چیکار میکنی

قبلا شناخت نداشتم هی فکر میکردم از وقتی کارمند شدم بذخوردهام با اقایون زیاد شد ‌دیگه له مسایل جنسی فکر نمیکردم 

قبلا شناخت نداشتم هی فکر میکردم از وقتی کارمند شدم بذخوردهام با اقایون زیاد شد ‌دیگه له مسایل جنسی ف ...

اخه میگن ارتباط جنسی خیلی حس خوبیه

و منم هیچ وقت تجربه اش نکردم

و ازدواجمم نشد مثل شما

امیدوارم مسائل جنسی کاااااملا از ذهنم بره

خیلی دارم سرکوبش میکنم یعنی دارم یه سری ریاضت هایی میکشم که کلاً این مسائل رو بذارم کنار حتی بهش هیچ وقت فکر هم نکنم چون هیچ وقت ازدواجم نمیشه

حقیقتش من از وقتی با تعدادی از آقایون به قصد آشنایی صحبت کردم من از مردا ناامید شدم 

برای زندگی مشترک و به عنوان تکیه گاه نمیتونم بهشون نگاه کنم

خودمم دیگه به تنهایی عادت کردم

لطفاً برای من دعا کنید 😍
منم قبلنا مثل شما فکر میکردم زمانی ک ۱۸ سالم بود خصوصا خیلی فکر میکردم ک نستقل میتونم همه چیزو ببرم ...

درسته میگن ادم درست پیدا کردن ولی من میگم ایا منم ادم درست طرف مقابل هستم همش که نمیشه از بیرون انتظار داشت 

دختره اخلاقش مثل سگه فقط چون مامان  بابای کارمند زمان قدیم داشته تک وتوک خواستگار معرفی داشته 

اومده مبگه من اگر میخواستم مثل بقیه شوهر کنم تا الان ده سال بود شوهر میکردم 

خواستم بهش بگم تا الان ده سال بود طلاق گرفته بودی تو هنوز الفبای زندگی بلد نیستی اخلاقت خوب نیست کی باهات میسازه 

اخه میگن ارتباط جنسی خیلی حس خوبیهو منم هیچ وقت تجربه اش نکردمو ازدواجمم نشد مثل شماامیدوارم مسائل ج ...

منم قبلا دقیقا مثل تو فکر مبکردم خبلی  حس خوبیه 

ولی حالا که خیلی برخوردام زیاد شده با اینکه هیچ وقت تو رابطه نیودم و تجریه ندارم ولی  دیگه برام مهم نیست 

درسته میگن ادم درست پیدا کردن ولی من میگم ایا منم ادم درست طرف مقابل هستم همش که نمیشه از بیرون انتظ ...

ببین از نظر من آدم درست مکمل طرف مقابله 

یعنی به قول شما اگه یه نفر اخلاقش سگه میره یکیو پیدا میکنه ک هارتر از خودش باشه که بتونن باهم کنار بیان😂

منم قبلا دقیقا مثل تو فکر مبکردم خبلی حس خوبیه ولی حالا که خیلی برخوردام زیاد شده با اینکه هیچ وقت ...

خداکنه ایشالا منم مثل شما بشم

البته همین که از ازدواج به کل دست کشیدم دارم همینجوری سرد میشم

امیدوارم دقیقا مثل شما بشم 

لطفاً برای من دعا کنید 😍
ببین از نظر من آدم درست مکمل طرف مقابله یعنی به قول شما اگه یه نفر اخلاقش سگه میره یکیو پیدا میکنه ک ...

نه بابا اینجوریام نیست اون سگ اخلاق مکمل هیچ کس نیست اون خوبه رو هم فرسایش میده من بعضی همکارام چ‌خانم چ‌اقا رو میبینم اوایل لجم میگرفت از رفتاراشون بحثم میشد ولی الان دارم از دور بهشون نگاه میکنم میگم خدایا کی اینها رو تحمل میکنه اینهاآفتن