2777
2789
عنوان

مرد زن بچه دار دنبالمه🙂💔

156 بازدید | 19 پست

حالم ازش بهم مبخوره. ی مردس ت محلمون ت اژانسه خیلی هی پیام میده اینستا بلاکش میکنم با ی اکانت دیگه

چیکار کنم

به دوست پسرمم میگم‌میگ این ی بار قبلنا گفته بود ب من کات کردی بگو‌ب من ینی چی واقعا 

ب زنش بگم؟

گریه دارم🙂🙂

مگ هنو آژانس هس 

اینا خیلی چندشن و اعتماد ب نفس گ وهی دارن 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه دوس پسر اوپن مایدی داری

خدایا بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی شکرت ، بابت سلامتی ،عشق، پدر ، مادر ، خواهر ، همسری خوب ، سلامتی عزیزانم ، لبخند عزیزانم ، ثروت ، حال خوبمون ، درکنار هم بودنمون ، رزق و روزای فراوانی که بهمون دادی،پیشرفتمون و ............................ شکرت  ( کتاب معجزه شکر گذاری رو بخونید حتما زندگیتون متحول میشه)

اونم ب من و شما ربطی ندارهراهنمایی خواست درباره موضوع تاپیک…راهنمایش کنید

چون وارد راه اشتباه شدن نبایدها هست، اصلا جایگاهی بنام دوست پسر تو زمانه الان پوچ صدمه رسان بوده !!! 

فقط ارتباط پاک سالم مثبت