2777
2789
عنوان

اومدم مسافرت ولی اصلا ذ‌وق ندارم😣

10186 بازدید | 102 پست

نمی‌دونم چرا بهم خوش نمیگذره دوست دارم زودتر تموم بشه برگردم خونه کسل ام همش 

کلا آدمی هستم تو مسافرت وسواس دارم مثلا حمام چندش میشم برم یا سرویس بهداشتی بعدم روتین عادی زندگی رو نمیتونم انجام بدم الان میگم کی تموم میشه برگردم زودتر خونه همون یکساعت شبایی که میرم تهران دور میزنم انگار راحت ترم تا مسافرت دور  

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یاد خانواده عمم افتادم که تو ویلای تر تمیززززز 

هم وسواسی عمل میکردن ، فرض کن زیرانداز و پتو از خونه اوردن گذاشتن تو ویلا حتی زیرانداز پهن کرده بودن رو تخت👺👺👺 

ینی چی اخه👺👺👺👺💔💔💔

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد خانواده عمم افتادم که تو ویلای تر تمیززززز هم وسواسی عمل میکردن ، فرض کن زیرانداز و پتو از خونه ...

خب منم زیر انداز میبرم 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

یاد خانواده عمم افتادم که تو ویلای تر تمیززززز هم وسواسی عمل میکردن ، فرض کن زیرانداز و پتو از خونه ...

من بیشتر رو‌حموم و دستشویی وسواس دارم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ما هم این کارو میکنیم

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

شاید نفر قبلی بیماری پوستی داشته شپش داشته

👺💔💔💔💔💔

باشه

دسشوییو چی؟ هربار میخواس بره با وایتکس و مایع دسشویی میفتاد به جونش..حداقل ۲ ساعت طول میکشید حاضر شه بریم بیرون

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»