2777
2789
عنوان

همه بیاین لطفا

125 بازدید | 25 پست

من دوتابچه دارم پسرودختر،شوهرم سالهای زیادی معتادبودشیشه وقرص وهمه چی،خدامیدونه چجوری زندگی میکردیم تواین مدت ،تااینکه دوسال پیش  بخاطریه اتفاقی(نمیتونم بگم چی بود) بعدازاینهمه سال سرش به سنگ خوردوگفت میخام ترک کنم یکسال افتادبه مشروب دیونم کردیعنی بدتراروقتی شدکه شیشه میزدبعدش خداروشکراونم کنارگذاشت  تااینکه...

امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداخواست وداییش دستشوگرفت بردسرکار،الان یکساله اوکیه امابازم دوباره برام بازی درآورد میگه بچه سوم میخام معتادبودم هیچی نفهمیدم ومن میدونم آدم باثباتی نیس دوباره گندمیزنه به زندگیمون،هرروزیه داستانی داریم اصلارمقی برام نمونده که بچه بیارم باکدوم امکانات همینا هم بیچاره ها باکلی عقده تودلشون بزرگ شدن بیایددیگه خواهرا

خداخواست وداییش دستشوگرفت بردسرکار،الان یکساله اوکیه امابازم دوباره برام بازی درآورد میگه بچه سوم می ...

نیار اون بچه به هر دلیلی زندگی آیندش خوب نباشه غرشو سر شما میزنه که چرا به دنیا آوردی منو تازه خودتم هستی اینهمه سختی کشیدی با این مرد دوباره بچه داری؟ 

خب معلومه بچه نیار دیگه.ن وضعیت اقتصادی عالی هسو ن اینکه مطمئن از شوهرت نیستی‌.دو تا هم بچه داری

خواهربنظرت تهمتشوبه جون بخرم ولی بچه نیارم بهتره مگه نه ،میگه اگه زندگیتودوست داری بچه بیار بهم ثابت کن دوستم داری اصن شایداینابچهای من نباشن 

بنظرت مخفیانه قرص بخورم من بچه دیگه نمیخام مگه اینکه دیونه باشم

اول بگو بهش نمیخوام تواناییشو ندارم بذار سال دیگه مثلن نگو به خاطر کارای قبلی تو اعتماد ندارم یا وضع مالی خوب نیست چون هی برات توجیه میاره قرصتم بخور یهویی باردارت نکنه چند سالتونه؟ 

نیار اون بچه به هر دلیلی زندگی آیندش خوب نباشه غرشو سر شما میزنه که چرا به دنیا آوردی منو تازه خودتم ...

هشت ماه آزگاره دیونم کرده ولی وضعمون صفره،نه پس اندازی نه تفریحی،بخورنمیر،شغلشم ثابت نیست بیمه نداریم آخه من به این چی بگم بنظرت پنهونی قرص بخورم

اول بگو بهش نمیخوام تواناییشو ندارم بذار سال دیگه مثلن نگو به خاطر کارای قبلی تو اعتماد ندارم یا وضع ...

من سنمم بالاس چهلم نه الان پریودم قرص یک بسته خریدم قایم کردم

اول بگو بهش نمیخوام تواناییشو ندارم بذار سال دیگه مثلن نگو به خاطر کارای قبلی تو اعتماد ندارم یا وضع ...

من تصمیمم جدیه ولی بهش گفتم باشه میارم ،اماقرص خریدم بنظرت بخورم بعد بهش بگم تقصیرمن نیس نشد چه کنم وفلان براش خرج بتراشم واسه دکتر واینا،بنطرت بیخبال میشه