2777
2789
عنوان

پدرم دنبال زمین پنجاه شصت میلیاردیش نمی ره

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 47 پست
باید وکیل بگیرید هزینه وکیل زیاده چون قیمت ملک بالاست

آره چند سال پیش صد تومن پیش پرداخت گرفت پیچوند نامرد،

دیگه چجوری آدم از وکیل شکایت کنه

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

اگ قولنامتون دستیه و قولنامه اونطرف رهگیری داره فک نکنم بشه کاری کرد ...چون قولنامه ای ک رهگیری داره مورد قبوله

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره چند سال پیش صد تومن پیش پرداخت گرفت پیچوند نامرد،دیگه چجوری آدم از وکیل شکایت کنه

ماهم واسه زمین وکیل گرفتیم اونم قیمتش خیلی بالا شد الان بگم بقیه میگن دروغ میگی 

ینفر اومده بود میگفت زمین واسه پدر بزرگ اون بوده سال ها پیش   در صورتی که واسه ما بود چون همش قولنامه بود سند نداشت ۲ سال طول کشید سند گرفتیم شهر دیگم بود خیلی دردسر شد

ماهم داریم ی همچین زمینی ..دوندگی بالاداره

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
ماهم داریم ی همچین زمینی ..دوندگی بالاداره

بله و بابام ۷۵ سالشه ازش برنمیاد 

وکیل ام که کلاه سرش گذاشته اعتماد نمیکنه

حیفه بخدا

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
ماهم واسه زمین وکیل گرفتیم اونم قیمتش خیلی بالا شد الان بگم بقیه میگن دروغ میگی ینفر اومده بود میگفت ...

خودتون پیگیر شدید یا وکیل گرفتید؟

اونی که تصاحب کرده بود بیرون کردید؟

عجب چرا اخه از مال خودشو. بچه هاش میگذره وکالت بیگر تو برو ...بابای منم همینطوره چرا فکر بچه هاشون نیستن اخه😭

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

دایی های منم همین طور کلی باغ و زمین چندین میلیارد پولس نمی رن دنبالش می گن درد سر داره ،چند هکتار باغ تو روستای عیانشبن گرون قیمته ، داداش نداری بره دنبالش یا خودت برو با وکیل صحبت کن 

من جات باشم یه تحقیق میکنم و یه وکیل خوب اونجا پیدا میکنم بعد میرم پیشو میگیرم خودم

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
دو تا وکیل گرفتیم اولی خیلی وارد نبود پیچیده کرد ماجرا را در حالیکه یه کار ثبتی کوچیک داره سند فقط ب ...

یه وکیل پیدا کنید بهش بگید درصورت پس گرفتن بهش سهم میدین.اینجوری موثرتره