2777
2789

چهل سال پیش ۳۰۰۰ متر زمینی گرفته با قولنامه محضری و کارهای سند تا مراحل آخر توی ثبت انجام شده

دیگه بابام اینا از اون شهر رفتن یه مدت ولش کرد

بعد که رفت دنبالش فهمید یکی تصاحب کرده زمین را.

چند نفر صاحب نظر گفتن شما مالکی

سند را بگیرید و بیرونشون کنید

بابام میگه دردسر داره من دعوایی نیستم

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه این چه کاریه لطفاً برید پرونده تشکیل بدید حقتونه

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

به یه آدم سی چهل تومن بدید بره دنبال کارتون 

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

خب وکیل بگیره

یه شهر دیگه هست زمین.

چند سال پیش غیابی وکیل گرفت از اون شهر صد تومن پول را خورد کاری هم نکرد

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
خودت یه وکالت از پدرت بگیر بیفت دنبال کاراش بگو ولی درش میارم.مال خودم

جز وکیل کسی نمیتونه بجای پدرشون در دادگاه دفاع کنه

دوستان عزیز درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم

خودت یه وکالت از پدرت بگیر بیفت دنبال کاراش بگو ولی درش میارم.مال خودم

یه شهر دیگه است نمیتونم با بچه و شوهرم

نه عزیزم ،کارای دادگاهی و ثبت و اینارو.میگم

همون دادگاه رو میگم

با وکالت مدنی امکان دفاع از شخص دیگر در دادگاه نیست جز اینکه شخص وکیل دادگستری باشه

دوستان عزیز درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم