الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اول تو گروه بچها هم رشته ایمون پیام داد پروفش ذبدم خیلی جالب امد خوسم امد چون تنها پسری بود از اون مدل پروفا میزاشت ولی خب نمیشناختمش کی بود. چند ماه بعد رفتم مشهد با دانشگاه ی پسری دبذم اول جذب همین مردونه و اقا بودنش شدم گقتم کراش زدم و توجهی نکردم.چون خیلی سرسنگین بود من میگقتم حتما سنش بالاهست از بچها ارشد دکتری هست🤣یکی دوماه بعد در کمال تعجب توی دانشکده دبدمش پشمام ریخت و دبدم رفت تو یکی از کلاسا و فهمیدم از کلاسی واردش سد سال بالایی خودمه و هم رشته ایم کلن پشمام ریخته بود. لینگ گروه اون درسو پیدا کردم و از همونجا اسمش فهمیدم و حتی فهمیدم اونبکه از پروفش خوشم امده همین اقابود 🤣و از همه عجیب تر ما یه کلاس مشترک داستیم من نمیدونستم چون فقط چند جلسه اخر درس رو امد و ابن ترمم سه تا درس مشترک داریم😃
. برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت