2777
2789

عاشق یکی از همکلاسیام شدم . ینی یروز نبینمش کلن حالم یجوریه مث مرغ سرکندم. تو کلاس نباشه کلن گاهی درسو نمیفهمم . ولی باشه همینکه بفهمم هست حالم خوبه و دلم میخواد مدام ببینمش و باشه🥲ولی خب تپش قلب نمیگیرم ولی مثلا رد میشه دلم میخواد نگاش کنم ولی خب ضایعس براهمبن هول مبسم نمیفهمم باید کجا نگاه کنم. کلن اروم میشم .و متأسفانه اگر رفیقمم کنارم باشه ممکنه خندم بگیره کلن🤣چون یه ادمیم زیادی میخندم گاهی. گاهی از غصه ممکنه بیشتر بخنذم. ینی خیلیم دوسش دارم.ولی خب برعکس بقیه تپش قلب نمبگیرم ولی چش تو چش بشم هول میشم😂

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالته؟

۲۱

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

آره عادیه

ولی از من میشنوی سعی کن هرچی زودتر خودتو سرد کنی نسبت به این ماجرا و عمق ندی بهش

چون این فقط خودتی که خیلی اذیت میشی تهشم مجبوری بذاری کنار

اینم بگم اصلا ی روزی نری جلو و بهش اعتراف کنی

ظرفیت ندارن

ای جان

بنظرت عادیه من تپش قلب ندارم؟؟😂

چت جی بی تی میگه عادیه میگه گاهی بغضی افراد ارام میشن

آره عادیهولی از من میشنوی سعی کن هرچی زودتر خودتو سرد کنی نسبت به این ماجرا و عمق ندی بهشچون این فقط ...

من اینقدر سغی کردم فراموش کنم ولی ی مدت فاصلع میگیرم و دوباره میبینمش بدتر قبلم میشم🥲ن اعتراف ک اصلا 

برام پیش اومده ولی بعدپسره اومد اظهارعلاقه کرد بعدچندروز حرف زدن اصلاواسم جالب نبود فقط از دور قشنگ ...

اره اینم امکانس هست.

ولی جدا از حسم خیلی سرسنگین و اقا هست. 

پس واسه همینه جذبش شدی ایشالاخیره 😁

اصلا خیلی عجیب غریب بود ماجراش😂

اول تو گروه بچها هم رشته ایمون پیام داد پروفش ذبدم خیلی جالب امد خوسم امد چون تنها پسری بود از اون مدل پروفا میزاشت ولی خب نمیشناختمش کی بود. چند ماه بعد رفتم مشهد با دانشگاه ی پسری دبذم اول جذب همین مردونه و اقا بودنش شدم گقتم کراش زدم و توجهی نکردم.چون خیلی سرسنگین بود من میگقتم حتما سنش بالاهست از بچها ارشد دکتری هست🤣یکی دوماه بعد در کمال تعجب توی دانشکده دبدمش پشمام ریخت و دبدم رفت تو یکی از کلاسا  و فهمیدم از کلاسی واردش سد سال بالایی خودمه و هم رشته ایم کلن پشمام ریخته بود. لینگ گروه اون درسو پیدا کردم و از همونجا اسمش فهمیدم و حتی فهمیدم اونبکه از پروفش خوشم امده همین اقابود 🤣و از همه عجیب تر ما یه کلاس مشترک داستیم من نمیدونستم چون فقط چند جلسه اخر درس رو امد و ابن ترمم سه تا درس مشترک داریم😃

میفهممت ولی باید خودتو کنترل کنیهرجور که هستسعی کن وقتی میاد نگاش نکنی

نگاش نکنم اصلا نمیتونم🥲ولی کمتر

اصلا خیلی عجیب غریب بود ماجراش😂اول تو گروه بچها هم رشته ایمون پیام داد پروفش ذبدم خیلی جالب امد خوس ...

اخی عزیزم معلومه خیلی برات جذابه واسه همینم همش سر رات میاد بنظرت اونم ازت خوشش میاد

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

اخی عزیزم معلومه خیلی برات جذابه واسه همینم همش سر رات میاد بنظرت اونم ازت خوشش میاد

فک نکنم🥲من چیزی ازش ندیدم

اینقذر سرسنگین هست و سر به زیر

نگا کسی نمیکنه

باورت میشه من تاحالا ندیدم بخنذه 🤣