2777
2789
عنوان

بین دو راهی موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 33 پست
نمیتونی توی خونه تلاش بیشتری کنی ک حقوقت بیشتر بشه؟بیرون رفتن و با هر آدمی سر وکله زدن ارزشش رو ندار ...

چرا میشه والا ولی تلاش نمیکنم حقیقت.  خیلی حقوق دیر به دیر میدن.  الان حقوق شهریورو ندادن.  بخدا هیچی هم نداریم تو خونه 

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا (ع)🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد میای خونه بچه میخواد حرف بزنه بازی کنه میخوای آشپزی کنی تمیزکاری کنی حوصله هیجی نداری. برا چی اخ ...

🥹🥹🥹دخترای خودمم بهم گفتن بخدا

گفتن مامانی دیگه کی بهمون درس بده دیگه نمیتونی بیای مدرسمون 🥹🥹🥹

وای تروخدا گناه دارن من بغصم گرفت الان

خودمم بخدا 😔😔

انقدر شرایط سخت شده که نمیتونیم یه زندگی معمولی داشته باشیم

خودتم گناه داری جونی برات نمیونه چرا انقدر از خودت کار بکشی اخه

امروز صبح که دخترامو فرستادم مدرسه بعدش رفتم شرکت دیگه نخوابیدم الان چشام دارن سوز میزنن.  شوهرم هم میگه نمیخوای میگه اذیت میشی 

چرا عزیزدعم الان ۱۶ خیلی حقوق خوبیه وقتی هم داخل منزل هستی خداروصدهزار مرتبه شکر کن

باورت میشه خواستم برم استخاره هم بگیرم یعنی انقدر ذهنم مشغوله

باورت میشه خواستم برم استخاره هم بگیرم یعنی انقدر ذهنم مشغوله

الان که مشورت گرفتی به نتیجه رسیدی دیگه استخاره لازم نیست ولی حق داری درکت میکنم. من اینجور مواقع گردن درد هم میگیرم اتقدر فسار میاد بهم

الان که مشورت گرفتی به نتیجه رسیدی دیگه استخاره لازم نیست ولی حق داری درکت میکنم. من اینجور مواقع گر ...

دستت درد نکنه خواهر گلم ممنونم ازت 😘