2777
2789

نخریا 

مفت گرونه 

روی  کبد هم خیلی تاثیر میذاره 

میخوای چی رو سفید کنی؟ 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ؟پوست خودم سفیده دستو پاهام نمیدونم چرا با صورت بدنم فرق دارن

قرص نخور

بجاش پودر سدر و حنا بگیر با ابلیمو قاطی کن 

۲۰ دقیقه بذار روی پوستت باشه 

پوستت سفید میشه 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

قرص نخوربجاش پودر سدر و حنا بگیر با ابلیمو قاطی کن ۲۰ دقیقه بذار روی پوستت باشه پوستت سفید میشه

ببخشید پودر سدر چیه تا حالا استفاده نکردم 

کدوم حنا بی رنگ یا یا چیز دیگ

ببخشید پودر سدر چیه تا حالا استفاده نکردم کدوم حنا بی رنگ یا یا چیز دیگ

توی عطاری ها دارن 

بگو سِدر میخوام بهت میدن 

حناهم معمولی بخر 

هندی و اینا نخر 

توی عطاری ها دارن بگو سِدر میخوام بهت میدن حناهم معمولی بخر هندی و اینا نخر

عزیزم زود تاثیر میزاره یان داعمیه 

یبار سفیداب استفاده کردم اصلا سفید نکردن فقط واس لایه برداری خوبه 

عزیزم زود تاثیر میزاره یان داعمیه یبار سفیداب استفاده کردم اصلا سفید نکردن فقط واس لایه برداری خوبه

ببین هر روز بذاری بله تاثیرشو ب چشم میبینی 

ولی با یکبار استفاده فکر نکنی سفید برفی میشی 

عزیزم سرخ نشم یه وقت حنا رنگ میگیره اخه

ن با ابلیمو قاطی کنی رنگش میپره 

یک قاشق حنا 

دو قاشق سدر رو باهم قاطی کن