2777
2789
عنوان

نمیخوام ضد حالی بزنم بیایید🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چیکار کنم منو باید ببرن حداقل تو دیوونه خونه بمونم😂😂

اره اونجا بری بهتر از اینه که خودتو بکشی

شما هرچقدر هم ارزش دیگران را حفظ کنید، در نهایت آن‌ها طبق لیاقت و شایستگی خودشان با شما رفتار می‌کنند.

خدانکنهههههه زیباترین:)❤️🫂ب هیچی فک نکنا.هیییچی موندنی نیست..نه حال خوب ن حال بد ن خوشی ن شادی ن غم ...

قربونت بشم دختر خوش قلب روز دختر هم مبارک 🫠❤️🫂

قول میدم ابجی دمت گرم مرسی واقعا خوشحال شدم✨️🌱قلب منی

قربونت بشم دختر خوش قلب روز دختر هم مبارک 🫠❤️🫂قول میدم ابجی دمت گرم مرسی واقعا خوشحال شدم✨️🌱قلب م ...

اخداااااا دوووورت بگردمممم..روز خودتم مبارک جیگرمممممممم 🥲❤️

فداتشم خو؟وظیفمهههههه ❤️🥲

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
قلب منیییییی خواهر قربون قلب مهربونت بشم 🫠❤️شرمنده کردی به مولا ✨️

خدانکنهههههه خوووووو بچهههه🥲❤️

ع نگیاااا دشمنت شرمندهههه

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
چقد قشنگ و باحالی قلب ابجی 🫠❤️✨️یدونه ای عزیزکم

تو ک  باحال تری....پرررر از وایب مثبتی🥲❤️❤️🫂

بوووووووس ب کلت خوووو خوشگلمممم🥺🫂

نه ادم قشنگی دارم تو زندگی نه هدفی نه کاری هیچی🫠

تو یه خلوتی با خدا بکن.هدف درست تعیین کن.ادم قشنگ میخوای چیکار.خدای قشنگ داری،ادمهای قشنگ هم میان.دائما یکسان نباشد حال دوران،غم مخور