2777
2789
عنوان

نمیخوام ضد حالی بزنم بیایید🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 59 پست
من قربون شماها که درک می کنید واقعا 🥲جان هرکی یه راه حل بگید من راحت بشم

حقیقتش راه حلش فقط گذر زمانه ک میتانه حالتو خوب کنه..

هممون تو زندگی روزایی داشتیم ک میگفتیم تمومه دیگه امشب واقعا میمیرم ولی چی شد؟مردیم؟نه! موندیم و ساختیم و گذشت:) اینم میگذره کلا زندگی همینه..اسیب میبینی میفتی زخمی میشی باز بلند میشی و ب زندگیت ادامه میدی..

سخت نگیر خب:)با خودکشی هییییچی نه تنها درست نمی شه بدترم می شه بهت قول میدم خب؟ هروقت نیاز داشتی حرف بزنی یا چیزی بیا خودم هستم :) گوشام برات 🫂

فقط کار احمقانه ای نکن

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقیقتش راه حلش فقط گذر زمانه ک میتانه حالتو خوب کنه..هممون تو زندگی روزایی داشتیم ک میگفتیم تمومه دی ...

باشه عزیزکم حرف قشنگی میزنی 🫠بخدا الان دونه دونه اشکام میاد انقد پرم انقد استرس و درد کشیدم

ابجی دیگه خسته شدم منم آدمم آرامش میخوام ۲۴ ساعتی میلرزم استرسم میدن

به ادمای اطرافت اهمیت نده به همین راحتی 

شما هرچقدر هم ارزش دیگران را حفظ کنید، در نهایت آن‌ها طبق لیاقت و شایستگی خودشان با شما رفتار می‌کنند.

باشه عزیزکم حرف قشنگی میزنی 🫠بخدا الان دونه دونه اشکام میاد انقد پرم انقد استرس و درد کشیدم

قربون اشکات برم خب؟من نمیگم کریه نکن مث بقیه..اتفاقا گریه کن گریه ارومت میکنه ولی اول بسنج ببین ارزش داره؟ارزش داره چشای خوشگلت اینجوری شن،؟نه‌..هییییچی هیچکس هیچ چیزی اررش نداره اینجوری شی:) همشو تجربه کردم میفهممت ولی بیا ب خودت سخت نگیر باشه؟:)نیگذره این روزام..هیچوقت شب نمونده..همیشه صب شده اینم همینجوریه..🫂

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
گفتنه این حرف بخدا خیلی آسونه اهمیت نده ولی خوب بدجوری دلم رو میشکنن نابودم میکنن🫠

منم اینجوریم همسنیم باهم منم 18 سالمه 

گاهی اوقات خیلی از زندگی ناامید میشدم

ولی از یه جایی به بعد فهمیدم نباید به ادمای اطرافت اهمیت بدی 

شما هرچقدر هم ارزش دیگران را حفظ کنید، در نهایت آن‌ها طبق لیاقت و شایستگی خودشان با شما رفتار می‌کنند.

هنوز ببینم چی میشه🫠🥲من بمیرمم اینا از قبرمم دست بر نمی‌دارن

نه خدا نکنه موجوده سلامت تو دقیق تو سال از من کوچکتری من مثه تو این روزارو داشتم اما چیشد تموم شد رفت سعی کن حداقل با خدا دوست باشی نماز بخونی قرآن بخدا دت آروم میشه 

اره احسنت عجب گفتیا😭من نمیخام بمیرم ولی دیگه انقد سیرم کردن از زندگی نگو

افرین عزیزم چه بخوایم چه نخوایم خواهیم مرد پس مرگ رو بزار به وقتش. هیچ مشکلی تو این دنیا نیست که راه حل نداشته باشه ولی تو الان اونقدر حالت بده که نمیتونی راه حل ها ر و ببینی.  پاشو یه سری کارایی بکن تا حال هیجانیت یه کم بهتر بشه بعد به مشکلاتت فکر میکنی. به کارایی فکر کن که قبلا هیجان مثبت ایجاد میکردن مثلا کلیپ های طنز ببین، موهاتو بباف به خودت ادکلن بزن. کلیپ های مدیتیشن گوش بده . کلیپ های انگیزشی گوش بده . یادت نره قرار نیست الان راه حل پیدا کنی فقط اجازه بده هیجان بدت کاهش پیدا کنه 

قربون اشکات برم خب؟من نمیگم کریه نکن مث بقیه..اتفاقا گریه کن گریه ارومت میکنه ولی اول بسنج ببین ارزش ...

خدا نکنه قشنگم من فدای حرفای قشنگت بشم که روحیه و آرامش میدی 🫠دقیقا همینطوره میگذره 

🫂🥲❤️هییییی:)))))

افرین عزیزم چه بخوایم چه نخوایم خواهیم مرد پس مرگ رو بزار به وقتش. هیچ مشکلی تو این دنیا نیست که راه ...

خواهر هیجان نمیخوام 🫠😭فقط میخوام برم یه جایی 

تنهایی زندگی کنم یا برم تو حرم تنهایی بشینم کلی گریه کنم بمونم اونجا 

خدا نکنه قشنگم من فدای حرفای قشنگت بشم که روحیه و آرامش میدی 🫠دقیقا همینطوره میگذره 🫂🥲❤️هییییی:)) ...

خدانکنهههههه زیباترین:)❤️🫂

ب هیچی فک نکنا.هیییچی موندنی نیست..نه حال خوب ن حال بد ن خوشی ن شادی ن غم ن گریه ن خنده هییییچی..همه میگذرن

بهم قول مییدی ک کار احمقانه ای نمیکنی ک دیگه مزاحمت نشم؟هوم؟🫂🥲