2777
2789
عنوان

من حساس شدم رو شوهرم یا ن حق دارم

346 بازدید | 36 پست

مامانم اینا هردفله بیان دستاشون پره یعنی حوری که چند وقت پیش زنگ زدن برات مانتو خریدیم بیاریم حلو در بدیم که من‌گفتم حال ندارم پ.ریود شده بودم درد داشتم شوهرم گفت چرااا گفتی نیاین بزار وسیله بخره بیاره بخوریم و اینا ک گفتم باش اومدن برام کمربند پریودی هریدن کباب و میوه و مرغ و لباس و ...

خلاصه ک اینجوری میان ولی مادرشوهرم نه 

قرارم بود یبار دعوتشون بکنیم مادرمو با خواهرم که ن موزی ن کبابی ن دوغ نوشابه ای هیچی دیگ ن سالادی 

ولی قرار بود مامانش بیاد کلا ۲ نفرن ۳ تا مرغ خرید که کباب بکنه ۲ تا نوشابه ۲ تا دوغ قرار بود موز دونه ای بخریم چون گرون بود بیستا موز خرید😑منم خیلی ناراحت شدم 

بعد من امروز از ۶ دانشگام تا برسم خونه ۸ ۹ شبه فرداهم اینا میان خودشم سرکاره من تازه یکم ناخن یاد گرفتم‌میگفت مامانم گفت برام ناخن بکار بکارا گناه داره گفتم اخه پسرخوب من بدبخت گناه ندارم؟پشتشو کرد خابید ناراحت شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا من اعصابم ازش خورد شد .  اه اه اه 

فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

حق داری خدایی

تازه قرار بود بلال ایناهم بخره ک کباب کنه من قیافه گرفتم 

ایناهم همه از تو پول جیبیاییه که داده به من برم دانشگاه بیام کلا ۲ تومن داشتم الان ۵۰ هزارتومن نمیدونم شنبه چجوری باید برم خودش نداشت

از این مدل مردا ک فک میکنن فقط خودشون پدرومادر دارن بدم میاد 

بشین جدی و منطقی صحبت کن

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

سلام.

فکر کنم اکثر آقایون خیلی مامانی اند و مامان خودشون و بیشتر دوست دارن .بخصوص پسرای این دوره زمونه...

موفق باشی زیبا .

(حالا توی پی نوشت درباره کاشت ناخن و ایناهم از لحاظ علمی و احکامشم دوست داشتی یه نگاه بکن.. 🌹)

خوشبخت باشی گل

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
چه پدر مادر معربونی من بودم پاشونو میبوسیدم 🫠

واقعاخدا حفظشون کنه براتون و زیر سایه امام زمان عج الله همیشه سلامت باشین درکنار هم الهی

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
مامان منو گفتیامشب شیر خریده بود با موز آورده بود شیر موز درست کنم برا بچه هادیشب کتلت آورده بود شام ...

الهی.

سالم باشن زیر سایه اهل بیت

از این مدل مردا ک فک میکنن فقط خودشون پدرومادر دارن بدم میاد بشین جدی و منطقی صحبت کن

تازه بحثش میوفته میگه تو دلت خیلی سیاهه دلتو بزرگ بکن ولی یبار کلا دکور ماشینو عوض کرد اویز داشت که به دکورش نمیخورد گفت میدم بابام گفتم خب چی میشه بده به بابای من گفت ننننن بابام گفتم بهش از قبل 

یا یبار رفتیم واسه مامانش بی دلیل کادو خریدیم بعدش گفتم عع این لباسه جقدر قشنگه ۳۰۰ تومن پولش بود پول کادو مامانش ۲ تومن شد گفتم بخریم برای مامانم خوشحال میشه تولدشم ک چیزی ندادیم ایون داد ن پول نداریم فلان بسار 

تازه بحثش میوفته میگه تو دلت خیلی سیاهه دلتو بزرگ بکن ولی یبار کلا دکور ماشینو عوض کرد اویز داشت که ...

خیلی بده اینجوری

بشین حرف بزن باهاش علنن داره بی حرمتی میکنه 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.