nasrinrzt مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 492 عنوان دفع پروتئين در بارداري 2428 بازدید | 26 پست هفته ٣٣ هستم ازمايش دادم مقابل پروتئين زده trace. بايد اورژانسي برم بيمارستان؟ خطرناكه؟ 1397/01/21 | 23:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryammehraboon عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 5700 منم اینجوری بودم دوباره آز دادم منفی شد. هرچند دفع پروتئین در بارداری خطرناک نیست هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
nasrinrzt مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 492 منم اینجوری بودم دوباره آز دادم منفی شد. هرچند دفع پروتئین در بارداری خطرناک نیست تا جايي كه من مي دونم خيلي خطرناكه چون دكترم گفت اگر داشتي سريع بيا بيمارستان اما چون زده كمي نمي دونم بايد چي كار كنم
maryammehraboon عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 5700 تا جايي كه من مي دونم خيلي خطرناكه چون دكترم گفت اگر داشتي سريع بيا بيمارستان اما چون زده كمي نمي دو ... تریس که یعنی نداری فکر کنم. هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
nasrinrzt مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 492 Trace يعني كم عزيزم يعني دفع پروتين داري ولي كمه مي دونم فقط نمي دونم خطرناكه يا نه؟ چون دكتر گفت اگر دفع پروتئين داشتي بيا بيمارستان
maryammehraboon عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 5700 تو بارداری دفع پروتئین برای بعضیا عادیه. اما تو غیربارداری خیلی خطرناکه هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
m_1 عضویت: 1396/05/15 تعداد پست: 258 تریس یعنی کم، برا اطمینان باید آزمایش ادرار 24ساعته بدی، برا من همینطور شد اما خداروشکر تو 24ساعته منفی بود. اللهم عجل لولیک الفرج
nasrinrzt مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 492 منم دیروز همینو زده بود جلو ازمایشم ینی خطریه هنو دکتر نرفتم😕 من فردا مي رم آزمايش ٢٤ ساعته مي دم ان شاالله هيچي نيست.
leili23 عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 2622 ازمايش ٢٤ساعته بود يا معمولي؟معمولا نشونه هاي مسموميت بارداري چندتا باهمه يعني فشار خون بالا و ورم و اينها هم اگه دارين ولي اگه اينارو نداري خيلي نگران نباش اورژانسي لازم نيس ولي در اسرع وقت برو پيش دكتر خودت
nasrinrzt مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 492 ازمايش ٢٤ساعته بود يا معمولي؟معمولا نشونه هاي مسموميت بارداري چندتا باهمه يعني فشار خون بالا و ورم و ... معمولي. فشارم الان ١٢ هست. نه ورم ندارم ولي وزن زياد اضافه كردم
maryammehraboon عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 5700 معمولي. فشارم الان ١٢ هست. نه ورم ندارم ولي وزن زياد اضافه كردم ادیابت بارداری هم داری گلم؟ هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه