2777
2789
عنوان

رابطه سمی

311 بازدید | 18 پست

بچها من ی ماه کمتر میشع کات کردم طرفم خیلی اذیتم کرد هی رفت هی برگشت ۳بار بابهانه های مختلف کات میکرد الان از فیکم استوری گزاشتم ریپ زدع توکات قبلیمونم بافیکم مسخرش کردم ولی اخر فهمید منم برگشتیم بهم

ولی الان دلم میخواد فقط اذیتش کنم بعد بلاکش کنم 

یچیز دیگ اینکه منو میدونه بافیک میام زیاد 

اندفع پیجم فالوراش بالاعه عکسای هایلایت داره زیاد بنظرتون اونم فهمیده داره مسخرم میکنه که حرصم دریاره؟

خودم همچین حسی دارم چرا خودشو میزنه کوچه علی چپ هدفش چیه مطمعنم چون قبلا کردم نمیشه ک نفهمه کلا شماهاچی نطری دارین چ ری اکشنی نشون بدم ب لاس زدناش😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای حوصله داریا 

انگار خوشت میاد هی این رابطه سمی رو بالا پایین کنی 

بابا ول کن 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

شما داری رابطه رو سمی میکنی جانم یا کات کن یا برگرد این کارا خیلی چیپه و سطحتو میاره پایین با کسی که ...

ن بابا طرفم بد ذاته هیچ پوئن مثبتی نداره ۴برگشته ادم نشده خاستم فقط یکم اذیت کنم ک پشیمون شدم

هعی راس میگین تورابطم دقم داد همش میرف روانیم کرده خواسم اذیتس کنم ولی بچهامیگن ولش اونم میفهمه حرصت ...

منم یکی بود همینجوری میکرد و خیلی روانی بود

دیگه خودمو کشیدم کنار

این پسر مگه چیه که بخوای بخاطرش ارامشت از دست بدی

ول کن و برو

هر چی بخوای اذیتش کنی این خودتی که اذیت میشی نه اون

فقط عنوان خوندمبخداحیف وقت وعمروجوانیتوناین پسرای درپیت چین اینقدرپیگیرشونین!!بدون اونام زندگی قشنگه

وای صد. رحمت به حرفت منم تازه بیدار شدم خیر سرم والا حیف خیلبم حیف

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

منم یکی بود همینجوری میکرد و خیلی روانی بوددیگه خودمو کشیدم کناراین پسر مگه چیه که بخوای بخاطرش ارام ...

دلم میخاس یبار پشبمون بشه قدر بدونه اشقال راس میگی مرسی گلم ولش ارزش نداره 🙂اون برگردم ادم نمیشه مث قبلا

دلم میخاس یبار پشبمون بشه قدر بدونه اشقال راس میگی مرسی گلم ولش ارزش نداره 🙂اون برگردم ادم نمیشه مث ...

پسرا انقدر دنبال دخترا زیاد هستن که مطمئن باش کمتر کسی قدر ادمو میدونه و فقط دنبال هوسن اکثرا