2777
2789
عنوان

میخوام خواستگارم رو رد کنم

401 بازدید | 35 پست

صیغه محرمیت بینمون خوندن 1 ماه هست اما کسی با خبر نیست فقط برای آشنایی بود. میخوام بزنم پس و بگم نمیخوام اصلا هم نمیخوام ادامه بدم آشنایی رو 

شغلی تحصیلات مالی همه چی عالیه خودش مرد دست به جیبی هست جنتلمن هست خیلی با سلیقه خوش رفتار تا الان همه چیش خوب بوده 

من یه بار به مدت 6 ماه عقد کردم و جدا شدم آمل اون ازدواجی نداشته و همون اولش هم همه مدارک جدایی و دادگاه و همه رو لهش نشون دادم و دید گفت مشکلی ندارم

ولی امشب برگشت گفت با نامزد قبلیت  عقد بودید دیگه گفتم اره مگه بهت نگفتم.گفت پس خیلی محدودیت ها و فاصله ها با عقد برداشته شده بوده بینمون ،تا چه حد ارتباط جنسی داشتین با هم.منم گفتن هر چقدر بوده به خودم مربوطه دلیل نداره برات توضیح بدم و خداحافظی کردیم 

واقعا اعصابم خورد شد 

کارم درسته ردش کنم؟

اولش گفته مشکل ندارم

بعد الان یکم گذشته این حرفو زده

بعد ازدواج لابد هر روز میخواد باهات دعوا کنه

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داره بدونه تا چه حدی رابطه داشتین و افرین که الان میخواد همه چی رو بررسی کنه نه مثل خیلی از اقایون بعد مدتها که عروسی میکنن یاد این چیزا میفتن و زندگی رو برا زن حروم‌میکنن

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمش پاک شده از شناسنامه ت؟

مگه نگفتی مدارم رو نشون دادی

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

چقدر باهم در ارتباط بودین؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

خوب اون میخواد بدونه دختر هستی یان چشم بصیرت ک نداره

بعد تر که خواستیم نامردی رو اعلام کنیم میشد بفهمه 

بعدم وقتی میگم اسمش اژ شناسنامم پاک شده مگه خله نمیفهمه که رابطه کامل نداشتیم

اخه من چی بگم بیام از روابطم بگم

نه خیر نباید که ریز و‌جزییات رو‌گفت ول یاون اقا برا خودش‌معیارها و‌ملاک هایی داره مثل شما که قطعا معیار هایی دارید و حق دارید‌بپرسید

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسمش پاک شده از شناسنامه ت؟مگه نگفتی مدارم رو نشون دادی

اره پاک شده بهش هم گفتم