2777
2789

هیچی نمیگفت  فقط چنددقیقه ای یبارسرشوبرمیگرروند عقب نگام میکرد  استرس گرفته بودم

موقعی هم ک پیاده شدم بازهی نگاهم میکرد

اگه میگفت شمارتوبدم انقدنمیترسیدم میگفتم میخاد دوست شه

ولی ازاینکه فقط برمیگشت نگاه میکردترسیدم

بنظرتون چرافقط برمیگشت نگاه میکرد

پ.ن  لباس زننده نپوشیده بودم. خوشکلم نیستم ک بگم بخاطرقیافم نگام میکرد

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفتی چیه ادم ندیدی 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

میگفتی چیه ادم ندیدی

ترسیده بودم   میترسیدم چیزی بگم ی بلایی سرم بیاره🥴

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
ترسیده بودم میترسیدم چیزی بگم ی بلایی سرم بیاره🥴

خب اخمی چیزی 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

خب اخمی چیزی

کلاخودمو میزدم ب اون راه نگاش نمیکردم ولی متوجه میشدم ک داره نگاه میکنه