2777
2789
عنوان

الان چه خوردنی دلتون هوس کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2115 بازدید | 209 پست
اتفاقا بهتره ناهار هورده نشه و شام ساعت شش هفت خورده بشهولى خب من چون همسرم اون تايم خونه هست با هم ...

نوش جونتون

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انبه آناناس کله پاچه دل و جیگر دنبه کبابی

خواهرم این چه ترکیب سمیه اخه فکرشم مسمومت میکنه که

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

وااااای ن .مثلا صبحونه کله پاچه ی ساعت بعد انبه و آناناس ظهرم دل و جیگر و دنبهههه

بازم خیلی مخلوطه واقعا

کله پاچه بخوری تا سه روز سیری که🤕

چراااا تو هوسای منو هوس میکنی😭😂

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
چراااا تو هوسای منو هوس میکنی😭😂

😭😭😭

چقدرم سخته بل نباشی بپزی بعد دلت بخواد...

کاش شوهرم از اونجایی که گفتم بگیره پیدا کنه وگرنه من میمونم و این هوسه.

حالا یکی از بچه ها قراره دستورشو بده بهم ببینم اینبار خراب میکنم یا خوب میشه

😭😭😭چقدرم سخته بل نباشی بپزی بعد دلت بخواد...کاش شوهرم از اونجایی که گفتم بگیره پیدا کنه وگرنه من ...

یعنی حتی با دستورش متنی یا فیلمش هم نمیتونی بپزی؟

پیدا میشه عزیزم

وگرنه سفارش از بیرون بگیر کار راحتی 

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
یعنی حتی با دستورش متنی یا فیلمش هم نمیتونی بپزی؟پیدا میشه عزیزموگرنه سفارش از بیرون بگیر کار راحتی

چندبار درست کردم خراب شد خوب در نمیاد اصلا.

از بیرونم فقط یجا داره که دوستش دارم نمیدونم پنجشنبه هستن یا نه

چندبار درست کردم خراب شد خوب در نمیاد اصلا.از بیرونم فقط یجا داره که دوستش دارم نمیدونم پنجشنبه هستن ...

زنگ بزن یا حضوری بگو همسرت بگیره