2777
2789

زیر بنای اصلی محبت و کمک خداست تو لحظاتی که صداش میکنی

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قفل شداره ازادیها رو سال 88 و 1401 دیدیم و کشته شدگان روهم دیدیمبله ازادی قلم، ازادی دین و مذه ...

اونجا از ورزشگاه ازادی گفتی برو ورزشگاه های دیگه رو هم مه ساختن ببین زیر ساختهای ایران از ۵۷ به بعد ببین پیشرفت پزشکی ببین و افزایش سطح سواد مردم ببین اخه مملکتی که اکثرش زمان شاه بی سواد بوده دانشگاه نمیرفته داری دفاع میکنی پزشک از هند میاوردن اینقدر داغون 

درضمن ازادی بیان همون ۴۰۱ تو فرانسه هم میدیدی😂😏

اونجا از ورزشگاه ازادی گفتی برو ورزشگاه های دیگه رو هم مه ساختن ببین زیر ساختهای ایران از ۵۷ به بعد ...

ولش کن عزیزم نمیخوام تاپیکم بروز بشه کسیکه نخواد ببینه نمیبینه الکی خودتو خسته نکن 

اونجا از ورزشگاه ازادی گفتی برو ورزشگاه های دیگه رو هم مه ساختن ببین زیر ساختهای ایران از ۵۷ به بعد ...

هیچکدوم از ورزشگاهها برای بازیهای بین المللی نیست فقط ازادیه دیگه بعد 50سال میخوایین ورزشگاه نسازن ولی کو ورزشگاه بزرگ و مدرنی که بازیهای بین المللی برگذار بشه چرا تو ورزشگاهی که ساخت دست شاه خاین بود برگزار میکنن؟ 

میخواستین بعد 50سال پیشرفتی نباشه

اصولا انسان تو طول زندگیش پیشرفت میکنه شما زندگیتون هنوز سبک 50سال پیشه که یه کشور باشه