رفته پایین سوار ماشین طرف شده داداشم دیده دختره امده بالا گل جلو خودش انداخته تو سطل زباله دانشگاهشم رفته پسرونه با هیچ دختری اصلا ارتباط نمیگیره تاجایی که دوستم آمده بود خونه ما نشسته بود داداشم از سرکار آمد حتی حاضر نشد بیاد داخل چهار ساعت بیرون موند تا بره نبینمش حرف ازدواج میشه ول میکنه میره یه بار سر سفره نشسته بودیم مامانم و مادر بزرگم گفتن دختر داییت دختر خوبی هست غذاشو نخورد اسنپ گرفت رفت خونه تا این حد مراسم ازدواج عروسی نمیاد کلا مشاوره هم نمیاد خودش میگه درصورتی میام که طرف مقابلم مرد باشه بعد در مورد جنس مخالف ازدواج اینجور چیزا گفته نشه وگرنه ول میکنم میرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️ خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟ ~مازندراني💚🌱