2777
2789
عنوان

کسی اینجا ارشد دانشگاه دولتی خونده

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 25 پست
واقعا ؟خداکنه. من دانشگاه تهران قبول شدم عزا گرفتم همه میگن کل هفته درگیری یا حداقل 4 روز باید بری ا ...

دو‌روز ن

سه روز 

همه ی رشتهای ارشد تو بهشتی سه روزه بودن

۱۴۰۱ قبول شدم

پارسال فارغ التحصیل شدم

مامان دوتا گل پسر

من دانشگاه تهرانم یه روز کامل و یه نصف روز

وای خداروشکر اومدی😍😂منم دانشگاه تهران قبول شدم واقعا حدود 2 روز میشه؟ امیدوار باشم؟ میترسم شغلمو نتونم مدیریت کنم

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو‌روز نسه روز همه ی رشتهای ارشد تو بهشتی سه روزه بودن۱۴۰۱ قبول شدمپارسال فارغ التحصیل شدم

موفق باشی❤️پنجشنبه ها میگن دولتی‌ها تعطیله درسته؟ 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
آره من دانشگاه علامه بودمفکر کنم دو یا سه روز بود هر کدوم دو کلاس بستگی به رشته و تعداد واحدا داره

امیدوار شدم دستت دردنکنه. میشه شغل رو یه کاری کرد اینجوری 

فدات همچنینبله اصلا پنجشنبه کلاسی تشکیل نمیشه

چقدر حیف. ممنونم از کمکت

وای خداروشکر اومدی😍😂منم دانشگاه تهران قبول شدم واقعا حدود 2 روز میشه؟ امیدوار باشم؟ میترسم شغلمو ن ...

نه عزیزم یه روزش کامله مثلا صبح از ۸ شروع میشه تا ۴ عصر

یه روزشم نصفه روزه حالا یا صبح زود تا ظهره مثلا ۸ تا ۱۲

یا عصر تا غروب مثلا ۳ ظهر تا ۶ 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
امیدوار شدم دستت دردنکنه. میشه شغل رو یه کاری کرد اینجوری

آره استادا هم راه میان

فقط پایان نامه اش سخته وگرنه ارشد همون درسای لیسانسه چیز خاصی نداره.خوندن ارشد فقط در دو حالت ارزش داره.اول اگه بخوای دکترا بخونی دوما واسه شغل و درآمد به درد بخوره وگرنه از نظر علمی فایده نداره

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
نه عزیزم یه روزش کامله مثلا صبح از ۸ شروع میشه تا ۴ عصریه روزشم نصفه روزه حالا یا صبح زود تا ظهره مث ...

اینجور باشه خوبه 

آره استادا هم راه میانفقط پایان نامه اش سخته وگرنه ارشد همون درسای لیسانسه چیز خاصی نداره.خوندن ارشد ...

خداکنه راه بیان. آره میدونم ولی خب ادامه تحصیل لذت بخشه. ممنونم عزیزم کمکم کردی