2777
2789
عنوان

کسی اینجا ارشد دانشگاه دولتی خونده

140 بازدید | 25 پست

بچه ها کسی ارشد دانشگاهای دولتی تهران خونده؟ معمولا چندروز در هفته کلاس برگزار میشه؟ اگه شاغل باشیم نمیتونیم ادامه بدیم؟ 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوست من بود۲روز کلاساش بود

کدوم دانشگاه بود؟ رشتش چی بود؟ 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

من دانشگاه تهرانم 

یه روز کامل و یه نصف روز

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
من دانشگاه بهشتی ارشد خوندمکلاسامون سه روز در هفته بود

واقعا ؟خداکنه. من دانشگاه تهران قبول شدم عزا گرفتم همه میگن کل هفته درگیری یا حداقل 4 روز باید بری اینجوری بیکار میشم. ولی اگه 2 روز باشه خوبه. خیلی ناراحتم. چه سالی میرفتی؟ 

دانشگاه علامه طباطبایی رشته آسیب شناسی ورزشی

مرسی خوشحال شدم

اگر با استاد اوکی باشی میتونی فقط برای امتحان بیایی

دانشگاه دولتی اونم تو تهران فکر نکنم

من خوندم (البته خیلی سال پیش). معمولا ٣ یا٤ روز بود و اغلب نصف روز، تقریبا نصف همکلاس ها شاغل بودند. ولی موقع پایان نامه مرخصی گرفتند، چون کار پایان نامه عملی بود. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم