ببخشید خانوما من تایم پریودم همیشه منظمه هر ماه دقیقا تو یه روز و تو یه تایم مشخص این ماه باید ۲۵پریود میشدم ولی امروز شدم الان مشکلی هست ؟
درد و اینا هم کلا هیچوقت نداشتم الانم ندارم
ممکنه به خاطر تغییر اب و هوایی باشه؟
میشه یه صلوات به مهمونم کنید مهربونای دل پاک من میدونم که خدای من مهربون تر از چیزیه که من فکر میکنم میدونم خدای من اونقدر بزرگ و مهربونه که هرچی به صلاحمه برام رقم میزنه میدونم که خدای من همیشه هوامو داره و تنهام نمیزاره میدونم که خدای من هیچوقت منو تنها نمیزاره و صلاحمو میخواد میدونم که خدای من همیشه مراقبمه و مشکلاتمو حل میکنه
میشه یه صلوات به مهمونم کنید مهربونای دل پاک من میدونم که خدای من مهربون تر از چیزیه که من فکر میکنم میدونم خدای من اونقدر بزرگ و مهربونه که هرچی به صلاحمه برام رقم میزنه میدونم که خدای من همیشه هوامو داره و تنهام نمیزاره میدونم که خدای من هیچوقت منو تنها نمیزاره و صلاحمو میخواد میدونم که خدای من همیشه مراقبمه و مشکلاتمو حل میکنه
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.